SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Χωρίς Κούατενγκ η Βέροια, εκτός οι Ροβίθης και Μανιώτης για τον Λεβαδειακό

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ INTIME SPORTS

Η Βέροια και ο Λεβαδειακός αναμετρώνται στον πρώτο αγώνα μπαράζ (8/5, 16:30, ΕΡΤ3, LIVE SPORT24) της Super League 2. Χωρίς Κούατενγκ η ομάδα της Ημαθίας, εκτός οι Ροβίδης και Μανιώτης για τους Βοιωτούς.

Την Κυριακή (8/5, 16:30, ΕΡΤ3, LIVE SPORT24) θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ματς ανάμεσα στη Βέροια και τον Λεβαδειακό με γηπεδούχο την ομάδα της Ημαθίας για τα μπαράζ της Super League 2.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής. Οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν την αποστολή τους, με τους Κούατενγκ, Τσιμόπουλο, Περδίκη, Άντεμ, Μπαϊντού και τους Μούχαλη, Μυστακίδη να είναι εκτός.

Από την άλλη, ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μανιώτη και Ροβίθη, τον τερματοφύλακα Γιάννη Αγγελόπουλο και τον μακροχρόνια τραυματία, Χρήστο Αραβίδη. Μέσα είναι ωστόσο οι Χάμοντ και Λινάρδος.

Η αποστολή της Βέροιας: Βελλίδης, Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Ισαακίδης, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Πόζογλου, Φοφανά, Καπνίδης, Πασάς, Γιακουμάκης.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Βήχο, Τσάπρα, Τζημόπουλο, Λιάγκα, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδη, Νίκα, Νίλι, Κονέ, Μεχία, Βρακά, Μουτίνιο, Χάμμοντ, Μυτίδη, Πολέττο, Δούμτσιο, Συμελίδη, Λινάρδο και Μπαρμπόσα.

Η ρεβάνς θα γίνει την Κυριακή (15/5, ΕΡΤ3) στη Λιβαδειά. Στα μπαράζ της Super League 2 τα εκτός έδρας γκολ δεν θα ισχύουν. Ο νικητής ανεβαίνει στη Super League Interwetten, ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει τη Λαμία.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΒΕΡΟΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ