SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Αναβολή σε έντεκα αναμετρήσεις της Κυριακής (09/01), στον "αέρα" το Τρίκαλα - Αλμωπός

Ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ Ραγιά κλωτσάει την μπάλα σε ματς  κόντρα στη Γουέστ Χαμ
Μπάλα ποδοσφαίρου © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Η Super League 2 ανακοίνωσε την αναβολή των έντεκα εκ των δώδεκα αναμετρήσεων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή (09/01), λόγω κορονοϊού, με την αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Αλμωπό Αριδαίας να είναι στον "αέρα", λόγω των έξι κρουσμάτων κορονοϊού των φιλοξενούμενων.

Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει για τα καλά τη Super League 2, η οποία ανακοίνωσε αναβολές άλλων έντεκα αναμετρήσεων για τη 12η αγωνιστική, που είχαν οριστεί για την προσεχή Κυριακή στις 9 Ιανουαρίου.

Η μόνη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί είναι αυτή ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Αλμωπό Αριδαίας για τον πρώτο όμιλο. Η "τύχη" της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα φανεί αύριο, καθώς ο Αλμωπός Αριδαίας έχει έξι κρούσματα και στα αυριανά τεστ θα φανεί αν θα γίνει το παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι από το πρόγραμμα του Σαββάτου (08/01), έχουν αναβληθεί οι αναμετρήσεις των Ολυμπιακού Β', ΑΕΚ Β' και ΠΑΟΚ Β' και θα διεξαχθεί μόνο η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β' με την Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2: "Σας ενημερώνουμε ότι οι κάτωθι αγώνες της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 09/01/22 αναβάλλονται λόγω COVID-19.

Α ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΛ – ΑΟ Καβάλα

Απόλλων Λ. – Θεσπρωτός

Πανσερραϊκός – Πιερικός

ΠΟΤ Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας

ΝΠΣ Βέροια – Απόλλων Πόντου


Β ΟΜΙΛΟΣ

Χανιά – Αστέρας Βλαχιώτη

ΑΠΣ Ζάκυνθος – Εργοτέλης ΓΣ 88

ΟΦ Ιεράπετρας – Καραϊσκάκης

Αιγάλεω – Καλαμάτα

Ρόδος – Επισκοπή

Λεβαδειακός – Κηφισιά".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ