SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Α' όμιλος: Πρώτο τρίποντο με τριάρα για τη Νίκη Βόλου, ο Διαγόρας έφυγε με το διπλό από τη Λάρισα

Οι παίκτες της Νίκης Βόλου πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που πέτυχαν κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου
Οι παίκτες της Νίκης Βόλου πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που πέτυχαν κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου INTIME

Η Νίκη Βόλου πέτυχε την πρώτη της νίκη στον Α' όμιλο της Super League 2, καθώς επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου 3-0 εντός έδρας. Ο Διαγόρας πήρε διπλό στη Λάρισα, ενώ ισόπαλες έληξαν οι αναμετρήσεις Θεσπρωτός - Βέροια και Αλμωπός - Μακεδονικός.

Η τέταρτη αγωνιστική της Super League 2 για τον Α' όμιλο ολοκληρώθηκε με το σημερινό πρόγραμμα, περιλαμβάνοντας τέσσερις αναμετρήσεις. Η Νίκη Βόλου έκανε ποδαρικό στις νίκες με τριάρα επί του Απόλλωνα Πόντου, που ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Πάτι στο 38'.

Για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη καθάρισαν αρχικά οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές από την Γουϊνέα Ισημερινού. Αρχικά ο Σιάφα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 10ο λεπτό. Στο 40' ο Χοσέ Μιράντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 και πέτυχε και δεύτερο γκολ με σουτ στο 50'. Με αυτό το αποτέλεσμα η Νίκη Βόλου προσπέρασε τον Απόλλωνα Πόντου στη βαθμολογία και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης (79′ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης (65′ Δημητρίου), Τσουκαλάς, Κυριακίδης (74′ Μέτσε), Σιαφά, Μιλούνοβιτς (65′ Γαβριηλίδης), Μιράντα (74′ Μπάλλας).

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Πάτι, Μουμίν, Φράγκος (78′ Εσαλό), Καλαϊτζίδης, Νασέρ, Κωστίκα, Καλογέρης, Αραβίδης (40′ Ντιαλόσι), Αμαραντίδης, Λαμπίρης (27′ λ.τ Δαλιανόπουλος).

Διπλό του Διαγόρα στο AEL FC Arena

Ο Διαγόρας Ρόδου πήρε πολύτιμο τρίποντο στη μάχη της παραμονής, καθώς επικράτησε του Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC Arena με 1-0. Το χρυσό γκολ της ομάδας του Πάρη Ανδράλα πέτυχε ο Λιονέλ στο 80ο λεπτό. Οι Λαρισαίοι έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν στο 10ο λεπτό, όταν η προσπάθεια του Συρεγγέλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Να σημειωθεί ότι οι Ροδίτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Παπαϊωάννου στο 62ο λεπτό. Ο Διαγόρας έχει έξι βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής Λάρισας παραμένει χωρίς βαθμό.

Ηρακλής Λάρισας: Κουτζαβασίλης, Γκαλίτσιος, Καψάλης, Γκουγκούδης, Τασιουλής, Μπάμης (56′ Ζαφειρίου), Τσιμίκας (56′ Αλτάνης), Δοδοντσάκης, Συρεγγέλας, Μπαλαμιώτης (66′ Ευθυμιάδης), Λεσάι.

Διαγόρας: Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης, Τάτσης, Μανιώτης, Παπαϊωάννου, Βουργουντζής (54′ Παραστατίδης), Μπλάνκο (51′ Καραμάνης), Λιονέλ, Αντεσίνα (71′ Μπούμπα), Τσιαντούλας.

Ισοπαλία στην Ηγουμενίτσα

Από έναν βαθμό πήραν στην Ηγουμενίτσα, Θεσπρωτός και Βέροια, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Οι Ηπειρώτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο μέρος χάρη στο τέρμα του Κωνσταντίνου στο 41'. Η Βέροια ισοφάρισε στο 64ο λεπτό χάρη στην κεφαλιά του Φασίδη.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν τρεις βαθμούς σε ισάριθμες ισοπαλίες.

Θεσπρωτός: Τσιμόπουλος, Σεμερτζάκης (60′ Μαρτίνεζ), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Πέρεζ (86′ Πανταζέλος), Μπίκας, Αδαμάκης (74′ Ρούσης), Κωνσταντίνου (86′ Δρίτσας), Μπονίγια.

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (85′ Περδίκης), Ορφανίδης (75′ Κατσούκης), Μπελεβώνης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου.

Αλμωπός και Μακεδονικός έμειναν άσφαιροι στην Αριδαία

Στην Αριδαία, Αλμωπός και Μακεδονικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0). Οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για να πετύχουν γκολ, αλλά η προσπάθεια του Πέττα στο 20ο λεπτό κατέληξε στο δοκάρι του Γουναρίδη.

Ο Μακεδονικός παραμένει ψηλά στη βαθμολογία, έχοντας επτά βαθμούς, ενώ ο Αλμωπός Αριδαίας έχει τρεις, χωρίς όμως να σημειώσει την πρώτη του νίκη ως τώρα.

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σέχου, Μανωλάκης, Γιαλαμούδης, Κέρθι, Έππας, Κολλαράς, Τσιπούρας, Γιουκούδης, Πέττας.

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μιλισάβλιεβιτς, Σιμόνι, Γαρύφαλος, Μπατσιάνη, Λεωνιδόπουλος, Τσουκάνης, Σαραντίδης, Λισγάρας, Παναγιωτούδης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Ηρακλής - Παναθηναϊκός Β' 2-3

Σάββατο 26 Νεομβρίου

  • ΠΑΟΚ Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
  • Απόλλων Λάρισας - ΑΕΛ 0-2

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

  • Ηρακλής Λάρισας - Διαγόρας 0-1
  • Αλμωπός Αριδαίας - Μακεδονικός 0-0
  • Θεσπρωτός - Βέροια 1-1
  • Νίκη Βόλου - Απόλλων Πόντου 3-0

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Η βαθμολογία του Α' ομίλου της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ