SUPER LIG

Süper Lig: Ασίστ ο Γούτας στην ανατροπή της Σίβασπορ, νίκη για Κίτσιου κόντρα σε Γαλατάσαραϊ

Süper Lig: Ασίστ ο Γούτας στην ανατροπή της Σίβασπορ, νίκη για Κίτσιου κόντρα σε Γαλατάσαραϊ
TWITTER

Η Σίβασπορ "καθάρισε" οριστικά με την προσπάθεια παραμονής στη Süper Lig ύστερα απ' τη νίκη 2-1 επί της Αλτάι, με ασίστ του Δημήτρη Γούτα. Θρίαμβος για τη Γκαζιαντέπ του Στέλιου Κίτσιου κόντρα στη Γαλατάσαραϊ.

Η Σίβασπορ είχε την ευκαιρία να τελειώσει από την 30ή αγωνιστική της Süper Lig με το θέμα υποβιβασμού, αφού υποδέχθηκε τη μοναδική ομάδα με ρεαλιστικές πιθανότητες να την προσπεράσει. Η Αλτάι λύγισε στη Σεβάστεια και το 2-1 στέλνει την ομάδα του Δημήτρη Γούτα σε ασφαλή απόσταση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Μαρτίν Ροντρίγκες στο 54', όμως στο 78' ο Έλληνας στόπερ έπιασε κεφαλιά σε σέντρα από δεξιά, ο Ολαρενουάτζου Καγιόντε παρενεβλήθη (οριακά όπως έδειξε το VAR) και το 1-1 ήταν γεγονός. Στις καθυστερήσεις, από ένα βολέ του τερματοφύλακα, η μπάλα έφτασε στον Μουσταφά Γιαταμπαρέ, ο οποίος κρέμασε τον Ματέους Λις κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Γκαζιαντέπ υποδέχθηκε τη Γαλατάσαραϊ, η οποία προερχόταν από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Το αποτέλεσμα αυτήν τη φορά δεν ήταν καλύτερο, αφού παρότι η "τσιμπόμ" προηγήθηκε με τον Μπαφετιμπί Γκομίς στο 1ο ημίχρονο, στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ από την ομάδα του Στέλιου Κίτσιου (έπαιξε σε όλο τον αγώνα), η οποία με το 3-1 την προσπάθεια στη βαθμολογία και την άφησε πολύ χαμηλά.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ