ΓΑΛΛΙΑ

Στρασμπούρ - Ρεν 1-1: Άντεξαν με δέκα οι γηπεδούχοι

Marseille's Hiroki Sakai hits the ground after battling for the ball with Rennes' Eduardo Camavinga during the French League One soccer match between Marseille and Rennes at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Marseille's Hiroki Sakai hits the ground after battling for the ball with Rennes' Eduardo Camavinga during the French League One soccer match between Marseille and Rennes at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP PHOTO/DANIEL COLE

Η ουραγός Στρασμπούρ παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες υποχρέωσε σε νέα γκέλα τη Ρεν η οποία έμεινε και άλλο πίσω στη μάχη που δίνει για το πρωτάθλημα.

Η ουραγός Στρασμπούρ υποχρέωσε σε νέα γκέλα τη Ρεν με το τελικό 1-1 με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής να αφήνει και άλλο πίσω τους φιλοξενούμενους στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Η Ρεν έδειξε επηρεάσμενη και από την κούραση λόγω του αγώνα του Champions League με την Τσέλσι και παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 40' δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Στρασμπούρ.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 24' όταν ο Λαλά γύρισε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι με τον Τόμασον να προλαβαίνει την έξοδο του Γκομίς και να κάνει το 1-0. Στο 40΄οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες με τον Μήτροβιτς να βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι φιλοξενούμενοι με παίκτη παραπάνω προσπάθησαν να φτάσουν στην ανατροπή αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 60' μετά από ωραίο συνδυασμό του Τρουφάρ με τον Ουνού και τον Γάλλο να ισοφαρίζει για το 1-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Στρασμπούρ - Ρεν 1-1 (24' Λαλά, 60' Ουνού)

Σάββατο 28 Νοεμβρίου

18:00 Μαρσέιγ - Ναντ

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Μπόρντο

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

14:00 Λιόν - Ρεμς

16:00 Λανς - Ανζέ

16:00 Λοριάν - Μονπελιέ

16:00 Μετς - Μπρεστ

16:00 Μονακό - Νιμ

18:00 Νις - Ντιζόν

22:00 Σεντ Ετιέν - Λιλ

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτική βαθμολογία στη Γαλλία και σε πολλά ακόμη πρωταθλήματα.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ