BUNDESLIGA

Στουτγκάρδη μεταγραφές: Ανακοινώθηκε ο Περέα με φωτογραφία του στο γήπεδο ως παιδί

Στουτγκάρδη μεταγραφές: Ανακοινώθηκε ο Περέα με φωτογραφία του στο γήπεδο ως παιδί

Ο Χουάν Περέα είναι και τυπικά παίκτης της Στουτγκάρδης, αφού ολοκληρώθηκε η μεταγραφή από τον ΠΑΣ και ανακοινώθηκε από τη γερμανική ομάδα με ποσό ρεκόρ.

Η Στουτγκάρδη ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Περέα, με τον Κολομβιανό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Το κόστος της μεταγραφής θα ανέλθει στα 2.400.000 ευρώ σε πρώτη φάση, όπως αποκάλυψε το SPORT24, ενώ ακόμα 500.000 που μπορούν να καταλήξουν στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη μορφή μπόνους. Όπως και να 'χει, πρόκειται για την ακριβότερη πώληση στην ιστορία των Ηπειρωτών.

Λαμβάνειν πάντως έχει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα εισπράξει 20% από το "καθαρό" αντίτιμο του deal – ήτοι 480.000 ευρώ -, βάσει του ποσοστού μεταπώλησης που είχαν οι "πράσινοι".

"Ως παιδί είχα έρθει στο γήπεδο με φανέλα της Στουτγκάρδης. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω τη φανέλα της ως παίκτης. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους υπαλλήλους του συλλόγου και φυσικά τους φιλάθλους. Έχω υψηλούς στόχους και θέλω να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη Στουτγκάρδη να πετύχει τους δικούς της. Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα", δήλωσε ο Περέα.

"Ο Χουάν Χοσέ Περέα φέρνει πολλή ταχύτητα και σπουδαία επιθετικότητα στο παιχνίδι μας. Μπορεί να λειτουργήσει με ταχύτητα στα άκρα, αλλά και να παίξει στο κέντρο της επίθεσης. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πάνω από 80 επαγγελματικές συμμετοχές στην Ευρώπη. Έχει εμπειρία που πιστεύουμε ότι θα τον βοηθήσει να βρει γρήγορα το δρόμο του στη Γερμανία και την Bundesliga", υποστήριξε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Σβεν Μίσλιντατ.

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ