BUNDESLIGA

Στουτγκάρδη - Λειψία 1-1: Κορυφαίος αλλά άτυχος με δοκάρι ο Μαυροπάνος στην πρεμιέρα

Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς της Στουτγκάτρδης πανηγυρίζει με τον Ντίνο Μαυροπάνο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 8 Μαΐου 2022
Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς της Στουτγκάτρδης πανηγυρίζει με τον Ντίνο Μαυροπάνο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 8 Μαΐου 2022 © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Η Στουτγκάρδη αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Λειψία στην πρεμιέρα της Bundesliga σε ένα ματς όπου ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ήταν εκ των κορυφαίων για την ομάδα του αλλά στάθηκε άτυχος καθώς είχε δοκάρι στο 45+1'.

Με μια θετική εμφάνιση ξεκίνησε τη φετινή Bundesliga ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος που ήταν εκ των κορυφαίων της Στουτγκάρδης στην ισοπαλία με τη Λειψία αλλά παράλληλα στάθηκε άτυχος καθώς είχε δοκάρι και δεν μπόρεσε να δώσει το προβάδισμα και πιθανότατα τη νίκη στην ομάδα του. Με τους γηπεδούχους έκανε ντεμπούτο στη Γερμανία και ο Περέα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με διαγώνιο πλασέ του Νκουνκού στο 8' όμως οι Σουηβοί σταδιακά ισορρόπησαν και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με όμορφο πλασέ του Αχαμαντά στο 31'.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έκανε μια επέλαση, έπιασε ένα δυνατό σουτ όμως η βολίδα του Έλληνα στόπερ σταμάτησε στο δοκάρι του Γκουλάστσι.

Στουτγκάρδη: Μίλερ, Μαυροπάνος, Αντόν, Ίτο, Βάγκνομαν, Φούριχ (77' Μιλότ), Εντό, Αχαμάντα (90' Καραζόρ), Κατόμπα-Μβουμπά (90' Περέα), Καλάιτζιτς (64' Τσουρλνίνοβ), Τόμας (76' Μολά).

Λειψία: Γκουλάστσι, Κλόστερμαν, Ορμπάν, Χάλστενμπεργκ (85' Γκβαρντιόλ), Νοβόα (81' Σιμακάν), Χένριχς, Καμπλ (59' Σομποζλάι), Ραούμ, Όλμο (85' Φόρσμπεργκ), Αντρέ Σίλβα (85' Σόρλοθ), Νκουνκού.

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ