ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2019 οι Πούγγουρας και Σιαμπάνης

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2019 οι Πούγγουρας και Σιαμπάνης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων του Αχιλλέα Πούγγουρα και του Μάριου Σιαμπάνη μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο ΠΑΟΚ, πέρα απ' τις δαπανηρές μεταγραφές, στοχεύει και στην αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών απ' τις ακαδημίες του συλλόγου.

Γι' αυτό το λόγο και προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τους Αχιλλέα Πούγγουρα και Μάριο Σιαμπάνη μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Τα συμβόλαια των δύο παικτών ολοκληρώνονταν το προσεχές καλοκαίρι, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να προχωράει σε διετή επέκταση.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση των συμβολαίων των Αχιλλέα Πούγγουρα και Μάριου Σιαμπάνη μέχρι το 2019.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έφτασε στον Δικέφαλο το 2012 από τον Προμηθέα Λάρισας και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Κ20 του ΠΑΟΚ κατακτώντας το πρωτάθλημα της Super League την σεζόν 2013-14. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να τον περνά σαν αλλαγή σε μία αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε διακρίνει τις ικανότητές του στα οικογενειακά φιλικά και του έδωσε την…προαγωγή. Την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Βέροια, με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν στην Super League. Το καλοκαίρι ο Βλάνταν Ίβιτς τον πήρε μαζί του στην προετοιμασία της ομάδας και αποφάσισε να του δώσει μία θέση στο φετινό ρόστερ του Δικεφάλου.

Ο βενιαμίν της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, Μάριος Σιαμπάνης , ήρθε στον Δικέφαλο το 2013 από τον Παύλο Μέλα. Είναι διεθνής κόντρα σε ηλικιακά μεγαλύτερους αντιπάλους, μετρά δύο γεμάτες σεζόν στην Κ17 του ΠΑΟΚ, με την οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League και φέτος πέρα από τερματοφύλακας της Κ20 του ΠΑΟΚ έχει τον ρόλο του τρίτου πορτιέρε της πρώτης ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ