STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Αποφασίστηκε ο σωστός τρόπος μέτρησης των goalposts βάσει του κανονισμού της FIFA

Stoiximan Super League: Αποφασίστηκε ο σωστός τρόπος μέτρησης των goalposts βάσει του κανονισμού της FIFA
Η μέτρηση των δοκαριών του γηπέδου στο Περιστέρι υπό το βλέμμα του αρχηγού της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο INTIME

Συνεδρίασε έκτακτα το διοικητικό συμβούλιο της Super League, όπου μεταξύ άλλων αποφασίστηκε πως ο σωστός τρόπος μέτρησης των goals posts είναι αυτός που ορίζεται από τον κανονισμό της FIFA. Δεν ήταν παρόντες ΑΕΚ και Παναιτωλικός.

Συνεδρίασε έκτακτα το διοικητικό συμβούλιο της Super League με θέμα τους αγωνιστικούς χώρους. Στο Δ.Σ. δεν συμμετείχαν ΑΕΚ και Παναιτωλικός.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ο σωστός τρόπος μέτρησης των goal posts, δηλαδή με συσκευή λέιζερ ή ειδική ράβδος μέτρησης. Παράλληλα, εκφράστηκε η επιθυμία να κρίνονται όλοι οι αγώνες στα γήπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League

"To Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση (στην οποία παρέστησαν τα 13 από τα 15 μέλη του - απουσίασαν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1) Ο σωστός τρόπος μέτρησης των goal posts είναι αυτός που ορίζεται στον οικείο κανονισμό της FIFA, δηλαδή συσκευή λέιζερ ή ειδική ράβδος μέτρησης και κανένας άλλος τρόπος

2) Είναι προφανής επιθυμία και προτίμηση όλων πως, για το καλό του ποδοσφαίρου, οι αγώνες θα πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα,

3) Εφεξής θα δoθεί οδηγία σε κάθε παρατηρητή και συντονιστή εγκατάστασης της Super League όπως, επιμελεία τους, στη συνάντηση προετοιμασίας αγώνα (πρωινή σύσκεψη), εφόσον τίθεται θέμα από τη φιλοξενούμενη ομάδα, να λαμβάνει χώρα μέτρηση των διαστάσεων των goal posts με πιστοποιημένη μέθοδο (ειδική ράβδο μέτρησης που θα φέρει πιστοποίηση από τον επίσημο συνεργάτη της Super League για θέματα αγωνιστικών χώρων)".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ