ΤΣΕΛΣΙ

Στο κόλπο για Ιμπραχίμοβιτς και η Τσέλσι!

Στο κόλπο για Ιμπραχίμοβιτς και η Τσέλσι!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς γνωστοποίησε ότι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο φινάλε της σεζόν, με αποτέλεσμα να "χτυπήσει συναγερμός" σε ουκ ολίγες ομάδες που ορέγονται την απόκτησή του. Διαβάστε για την πρόταση της Τσέλσι στον "Ίμπρα".

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν και ισάριθμα πρωταθλήματα (συνολικά έχει κατακτήσει 13 τίτλους πρωταθλητή την τελευταία 15ετία της καριέρας του) ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επιθυμεί να κλείσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και από τη στιγμή που ξεκαθάρισε πως θα αφήσει την Παρί , εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλον οι επίδοξοι ποδοσφαιρικοί μνηστήρες...

Ο τελευταίος σύλλογος που φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να κυνηγήσει την περίπωση του Σουηδού σούπερ σταρ είναι η Τσέλσι, με την γαλλική ιστοσελίδα "Footmercato" να αποκαλύπτει πως οι περσινοί πρωταθλητές Αγγλίας έχουν κάνει ήδη πρόταση στον παίκτη.

Στο κόλπο για Ιμπραχίμοβιτς και η Τσέλσι!

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η πρόταση είναι για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με τις ετήσιες απολαβές για τον Ιμπραχίμοβιτς σε περίπτωση που αποδεχτεί την πρόταση να είναι σχεδόν 10.000.000 λίρες.

Υπενθυμίζεται πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν έχουν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 34χρονο στράικερ (μετράει 102 γκολ σε 115 ματς στη Ligue 1 με τη φανέλα της Παρί), ο οποίος από την πλευρά του διατυμπανίζει πως θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και πως θα απορρίψει προτάσεις που θα έχει από Αμερική και Κίνα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ