ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην Τουρκία ο Μπάρντι για να υπογράψει στην Τράμπζονσπορ

Μονομαχία του Ένις Μπάρντι με τον Λούκα Μόντριτς
Μονομαχία του Ένις Μπάρντι με τον Λούκα Μόντριτς © 2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Ένις Μπάρντι, που είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, βρίσκεται στην Τουρκία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Τράμπζονσπορ, η οποία συμφώνησε με τη Λεβάντε αντί του ποσού 3 εκατ. ευρώ, που θα δοθεί σε δόσεις.

Η Τράμπζονσπορ ήρθε σε συμφωνία με τη Λεβάντε για την απόκτηση του Ένις Μπάρντι, ο οποίος αναμένεται να γίνει συμπαίκτης των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη

Οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια, με την ισπανική ομάδα να βάζει στα ταμεία της 3 εκατ. ευρώ, τα οποία θα δοθούν σε δόσεις. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Τουρκία και αφού περάσει τα ιατρικά τεστ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

"Είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέλος της πρωταθλήτριας. Το να παίξω στο Champions League ήταν κάτι που ονειρευόμουν", δήλωσε ο παίκτης από τη Βόρεια Μακεδονία κατά την άφιξή του.

Θυμίζουμε ότι ο Μπάρντι είχε αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, με ισπανικά Μέσα να αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Λεβάντε

. Ο Μπάρντι έχει συμβόλαιο με τη Λεβάντε έως το 2024. Την περσινή σεζόν είχε 30 συμμετοχές στη La Liga με τις νυχτερίδες, σκόραρε τρεις φορές, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ