ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην ΕΠΟ δεν γνώριζαν ότι ο Φαν Σιπ θα ανακοίνωνε το διαζύγιο μέσω των social media

Ο Τζον Φαν Σιπ στη συνέντευξη στο SPORT24
Ο Τζον Φαν Σιπ στη συνέντευξη στο SPORT24 PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Τζον Φαν Σιπ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την ΕΠΟ, η οποία δεν ήταν ενήμερη για την πρόθεσή του να ανακοινώσει το "διαζύγιο" μέσω των social media, όπου έβγαλε μια πικρία. Το SPORT24 επικοινώνησε μαζί του, αλλά δεν ήθελε να πει κάτι παραπάνω σε σχέση με όσα ανέφερε στη δήλωσή του.

Παρελθόν αποτελεί ο Τζον Φαν Σιπ από την Εθνική Ελλάδας έπειτα από σχεδόν 2,5 χρόνια συνεργασίας. Ο Ολλανδός προπονητής ανακοίνωσε μέσω των social media ότι δεν θα συνεχίσει στον γαλανόλευκο πάγκο, ρίχνοντας και το "καρφί" του, λέγοντας πως "το όραμά μας για το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό", ενώ είπε ακόμα στην δήλωσή του ότι "η ΕΠΟ πήρε πολύ χρόνο για να αποφασίσει για το μέλλον, με αποτέλεσμα να νιώσω πως ήταν η στιγμή για να προχωρήσω".

Στην ΕΠΟ δεν ήταν ενήμεροι για την πρόθεση του Φαν Σιπ να ανακοινώσει το "διαζύγιο" μέσω των social media, ενώ τις τελευταίες ημέρες δεν είχε υπάρξει κάποια επικοινωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Θυμίζουμε άλλωστε πως ενώ αρχικά οι πιθανότητες ήταν με το μέρος του Ολλανδού, μετά το ματς με το Κόσοβο άρχισαν να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στην Ομοσπονδία για το αν πρέπει να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί του με φόντο το Euro 2024.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Φαν Σιπ κατάλαβε πως η Ομοσπονδία δεν έβλεπε το ίδιο "ζεστά" την περίπτωσή του και πως δεν βιαζόταν να πάρει μια τελική απόφαση, μιας και το συμβόλαιο εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου, ο ίδιος ανέλαβε πρωτοβουλία και έβαλε τους "τίτλους τέλους" χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με κάποιον, ώστε να του πει ότι θα το πράξει μέσω Instagram.

Στη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24, ο Τζον Φαν Σιπ είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και τα επόμενα χρόνια. Εντέλει, αυτό δεν θα συμβεί και πλέον αναμένεται η τοποθέτηση από την πλευρά της Ομοσπονδίας για το τι ακριβώς συνέβη με την περίπτωση του Ολλανδού κόουτς, ενώ φυσικά θα κινητοποιηθεί για να βρει τον διάδοχό του είτε από την ελληνική είτε από την ξένη αγορά.

Το SPORT24 ήρθε σε επικοινωνία με τον κύριο Φαν Σιπ, αλλά δεν ήθελε προς το παρόν να πει κάτι παραπάνω, παραπέμποντας στη δήλωση που έκανε μέσω του λογαριασμού του.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ