ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην Αδάνα Ντεμίρσπορ για τρία χρόνια ο Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα ιταλικού Κυπέλλου κόντρα στην Αλεσάντρια (1 Μαρτίου 2016)
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα ιταλικού Κυπέλλου κόντρα στην Αλεσάντρια (1 Μαρτίου 2016) @ 2016 ANTONIO CALANNI /AP IMAGES

Η Τουρκία θα αποτελέσει το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό του Μάριο Μπαλοτέλι για την ερχόμενη τριετία, με την νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία Αδάνα Ντεμίρσπορ, να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιταλό στράικερ μέχρι το 2024.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αφήνει την πατρίδα όπου έμεινε τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος με τις Μπρέσια και Μόντσα και ετοιμάζεται να ξενιτευτεί, με την Αδάνα Ντεμίρσπορ να αποτελεί το νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Η νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος, που έκανε αίσθηση με την απόκτηση του Γιουνές Μπελχαντά, προχώρησε σε ένα ακόμα ισχυρό χτύπημα μέσω του "Super Mario", ο οποίος έβαλε την Τρίτη (7/7) την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ ιταλικών ΜΜΕ, ο Μίνο Ραϊόλα πέτυχε μία ιδιαίτερα επικερδή συμφωνία για τον πελάτη του, με τον 30χρονο στράικερ να κερδίζει 5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά το ινσταγκραμικό ξέσπασμα του Μπαλοτέλι κατά Ιταλών επικριτών του με αφορμή την πρόκριση της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020, με τον Ιταλό να κατεβαίνει επίπεδο αν αναλογιστεί κανείς πως στο πρόσφατο παρελθόν είχε φορέσει φανέλες ομάδων όπως οι Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ, Νις και Μαρσέιγ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ