ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην 48η θέση της κατάταξης της FIFA η Ελλάδα, παρέμεινε στην κορυφή το Βέλγιο

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Νορβηγία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση | 6 Ιουνίου 2021
Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Νορβηγία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση | 6 Ιουνίου 2021 EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στην 48η θέση της βαθμολογίας στην κατάταξη της FIFA για τον μήνα Σεπτέμβριο, με το Βέλγιο να παραμένει στην 1η θέση. Στην 5η θέση είναι πλέον η Ιταλία μετά την κατάκτηση του Euro 2020.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε την Πέμπτη τη νέα κατάταξη λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το Copa America και το Gold Cup, με την Εθνική Ελλάδας να κερδίζει τρεις θέσεις στο ranking και να μπαίνει στην πρώτη 50άδα και συγκεκριμένα στην 48η θέση με 1.427 πόντους.

Στην 48η θέση της κατάταξης της FIFA η Ελλάδα, παρέμεινε στην κορυφή το Βέλγιο

Παρά το γεγονός πως η πορεία της στο Euro 2020 σταμάτησε στα προημιτελικά, το Βέλγιο διατηρεί την πρώτη θέση στο ranking με 1.822 πόντους, με την φιναλίστ του τελικού του Copa America, Βραζιλία, να προσπερνάει την Γαλλία και να ανεβαίνει εκείνη στην 2η θέση και την φιναλίστ του τελικού του Euro 2020, Αγγλία, να καταλαμβάνει την 4η θέση.

Όσον αφορά στην πρώτη πεντάδα, αυτή κλείνει με την παρουσία της Ιταλίας σε αυτήν, με την σκουάντρα ατζούρα να επωφελείται από την κατάκτηση του Euro 2020 στο "Γουέμπλεϊ" και να αναρριχάται από την 7η στην 5η θέση, μπροστά από την 6η Αργεντινή που αναδείχτηκε τον περασμένο μήνα πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής.

Στην 48η θέση της κατάταξης της FIFA η Ελλάδα, παρέμεινε στην κορυφή το Βέλγιο
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ