ΜΑΡΣΕΙΓ

Στη Μαρσέιγ ο Μίλικ, ανοίγει η πόρτα για τον Μήτρογλου

Η ανακοίνωση της Μαρσέιγ για τον Μίλικ
Η ανακοίνωση της Μαρσέιγ για τον Μίλικ MARSEILLE TWITTER

Στη Μασσαλία μετακόμισε ο Αρκάντιους Μίλικ για λογαριασμό της Μαρσέιγ, αφού η γαλλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τη Νάπολι για το δανεισμό του. Μια μετακίνηση που επηρεάζει και την αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου.

Επίσημα παίκτης της Μαρσέιγ αποτελεί ο Αρκάντιους Μίλικ. Ο 26χρονος διεθνής Πολωνός επιθετικός αποτελούσε εδώ και αρκετό καιρό ξένο σώμα στη Νάπολι και η γαλλική ομάδα έλυσε τα χέρια των Παρτενοπέι.

Το συμβόλαιο του Μίλικ έληγε την τρέχουσα σεζόν και η μόνη λύση ήταν να τον παραχωρήσουν στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι ώστε να έχουν οικονομικό όφελος. Στο κόλπο κάποια στιγμή μπήκε και η Γιουβέντους, αλλά η ομάδα του ιταλικού Νότου δεν ήθελε να τον δώσει σε ανταγωνίστρια του τίτλου.

Ο Πολωνός επιθετικός μετακόμισε στους Φωκαείς υπό τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους 18 μήνες και στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ και άλλα τέσσερα υπό τη μορφή μπόνους. Στη Νάπολι ο Μίλικ αγωνίζεται από τη σεζόν 2016-2017 έχοντας καταγράψει 93 συμμετοχές και 38 γκολ στη Serie A, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε.

Όπως γίνεται αντιληπτό η μετακόμιση του 26χρονου επιθετικού στέλνει ακόμα πιο κοντά τον Κώστα Μήτρογλου στην πόρτα της εξόδου της ομάδας του Αντρές Βίλας Μπόας. Η υπόθεση του 32χρονου επιθετικού μετράει αντίστροφα, με τον Άρη να έχει κερδίσει έδαφος, καθώς εκφράζεται αισιοδοξία τους ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος.

Photo Credits: Marseille Twitter

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ