ΠΑΟΚ

Στη φυλακή τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ για περιστατικό άγριας οπαδικής βίας στις Σέρρες

Σημαία με το σήμα του ΠΑΟΚ
Σημαία με το σήμα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ένοχοι κρίθηκαν 4 οπαδοί του ΠΑΟΚ για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος δύο οπαδών του Άρη. Όπως αναφέρει το NEWS 24/7, το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2015.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κατά συρροή και για συμπλοκή, για την υπόθεση περιστατικού οπαδικής βίας, που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2015, στις Σέρρες.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη φυλακή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTimes, το δικαστήριο αναγνώρισε ομόφωνα μόνο το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αναφέρει το NEWS 24/7, οι τέσσερις δράστες επιτέθηκαν σε δύο οπαδούς του Άρη, ένας εκ των οποίων ήταν αστυνομικός και υπέστη μόνιμη αναπηρία έπειτα από χτυπήματα με ρόπαλο στο κεφάλι.

Ο πρώην αστυνομικός και ένας φίλος του, σε κατάσταση μέθης ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση, καθώς περνούσαν έξω από σύνδεσμο του ΠΑΟΚ φώναξαν συνθήματα υπέρ του Άρη. Τότε δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ που βγήκαν από το κτίριο που στεγάζει τον σύνδεσμο.

Οι δράστες φέρονται να χτύπησαν τον 33χρονο αστυνομικό στο κεφάλι χρησιμοποιώντας ξύλα, προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα, τα οποία με τη σειρά τους του προκάλεσαν μόνιμη αναπηρία. Κακώσεις υπέστη και ο φίλος του.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, με ποινές κάθειρξης 13,5 και 14 ετών ενώ η έφεση τους είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα των ποινών, με όρους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ