EURO 2020

Στέρλινγκ: "Είναι ωραίο που κατάφερα να σκοράρω στο Γουέμπλεϊ σε κορυφαίο τουρνουά"

Ο Στέρλινγκ δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Κροατία για τον τέταρτο όμιλο του Euro 2020.
Ο Στέρλινγκ δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Κροατία © 2021 LAURENCE GRIFFITHS/ASSOCIATED PRESS

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στις δηλώσεις του στο BBC ανέφερε πως πάντα έλεγε ότι θέλει να σκοράρει με την εθνική Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ αγωνιζόμενος σε κορυφαίο τουρνουά.

Η Αγγλία κατέγραψε την πρώτη νίκη της σε πρεμιέρα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ύστερα από τη νίκη της με 1-0 επί της Κροατίας. Πρωταγωνιστής ο Ραχίμ Στέρλινγκ με γκολ στο 57ο λεπτό, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης.

"Πάντα είναι ωραίο το συναίσθημα όταν σκοράρεις. Πάντα έλεγα ότι αν παίξω στο Γουέμπλεϊ σε κορυφαίο τουρνουά πως πρέπει να σκοράρω. Είναι ωραίο που κατάφερα εν τέλει να το κάνω" σχολίασε στο BBC ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.

Για τη νίκη των Τριών Λιονταριών τόνισε: "Είναι εξαιρετικό που φύγαμε με τη νίκη και τώρα έχουμε άλλα παιχνίδια για να κοιτάξουμε. Είναι μία μακρά σεζόν για εμένα αλλά ανυπομονούσα να φτάσω εδώ με την Αγγλία".

Για το παιχνίδι σχολίασε: "Είναι τρομερό το συναίσθημα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και χρειαζόμασταν νίκη. Μείναμε μαζί. Κατευθυνθήκαμε για την μπάλα όταν χρειαζόταν, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα. Θεωρώ ότι τα παιδιά τα πήγαν περίφημα".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ