ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Δείξαμε τις δυνατότητές μας"

Στέφενς: "Δείξαμε τις δυνατότητές μας"

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ματς με την Μέταλιστ εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς.

Ο Χουμπ Στέφενς θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να "χτίσει" πάνω στο παιχνίδι με την Μέταλιστ.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός τόνισε:

Για τα αρκετά κόρνερ που κέρδισε ο ΠΑΟΚ και γιατί δεν μπήκε νωρίτερα στο ματς ο Νέτσιντ:

"Ναι μεν πήραμε πολλά κόρνερ αλλά και η Μέταλιστ είναι καλή στο ψηλό παιχνίδι. Εμείς μέχρι εκεί προσπαθούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, οπότε δεν θεώρησα πως έπρεπε να αλλάξει κάτι. Ο Νέτσιντ έπαιξε τόσο γιατί πιστεύουμε πως ακόμη δεν μπορεί να παίξει πολύ. Ερχεται από τραυματισμό και προσπαθούμε βήμα-βήμα να τον επαναφέρουμε".

Για το τι έλειψε στον ΠΑΟΚ στη σειρά των αγώνων με την Μέταλιστ: "Μας έλειψαν δύο γκολ. Και σκέφτομαι τι ευκαιρίες χάσαμε στην έδρα μας στα πρώτα 40 λεπτά... Αν δεν κάνεις γκολ δεν κερδίζεις. Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να κάνεις γκολ. Δεν απέχουμε και πολύ από το να κάνουμε γκολ. Αν και εμείς μπούμε σε πιο καλό αγωνιστικό ρυθμό, όπως είναι η Μέταλιστ που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς".

Για τα όσα είπε περί νοοτροπίας στο πρώτο ματς και ποια η άποψή του για το σημερινό (7/8) παιχνίδι: "Είναι ένα σημείο το σημερινό ματς πάνω στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε. Δείξαμε τι δυνατότητες έχει αυτή η ομάδα. Μπορούμε να πάμε πολύ μακριά ξεκινώντας από αυτό το ματς".

Για το πόσο επηρέασε η άδεια Τούμπα στο πρώτο ματς: "Στο πρώτο ματς είχαμε για 40 λεπτά τον πλήρη έλεγχο και μετά ήρθε το πέναλτι. Σήμερα προσπαθήσαμε και νομίζω είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σαφώς μια άδεια Τούμπα είναι άσχημο για εμάς και θα ήταν διαφορετικά αν ήταν ο κόσμος εκεί για να μας παροτρύνει".

Για την άποψη που έχει για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Λούκας: " Μίλησα με τον διαιτητή και μου είπε πως ο Λούκας έψαχνε το πέναλτι. Για μένα όταν γίνεται φάουλ μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Σε αυτή την περίπτωση ήμασταν άτυχοι. Αλλά όταν ο διαιτητής δεν το δίνει... Μπορούμε να το συζητήσουμε αλλά εφόσον δεν το δίνει, δεν είναι πέναλτι".

Για το αν ο Βίτορ είχε ως αποστολή να περιορίσει τον Ντέβιτς: "Ο Ντέβιτς είναι πολύ καλός παίκτης, δυστυχώς δεν μπορούμε να τον αγοράσουμε αλλά μου αρέσουν τέτοιου είδους σέντερ φορ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ