ΑΕΚ

Στάνκοβιτς: "Ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και ελπίζω να το κάνουμε στο μέλλον"

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ΑΕΚ, την αλλαγή προπονητή στην ομάδα, αλλά και για τα όσα πρέπει να αλλάξουν στην Ένωση.

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε στην Cosmote TV ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στη χώρα μας, την αλλαγή προπονητή στην ομάδα, αλλά και για τα όσα πρέπει να αλλάξουν στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για τους πρώτους μήνες στην ΑΕΚ και την προσαρμογή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, είναι δύσκολα τα παιχνίδια εδώ. Το περίμενα, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ κι ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε σε θέση να διεκδικούμε τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος, να κερδίζουμε τίτλους. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να είμαστε σε θέση να διεκδικούμε τίτλους».

Για την αλλαγή προπονητή: «Αυτή είναι μια απόφαση του συλλόγου. Εμένα η δουλειά μου είναι στον αγωνιστικό χώρο. Δουλεύουμε σκληρά δύο κάποιες μέρες με τον νέο προπονητή. Και θα είμαστε χαρούμενοι αν είμαστε επιτυχημένοι στο μέλλον. Αυτό είναι το μόνο που μετρά».

Για την εικόνα της ΑΕΚ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα: "Τα παιχνίδια δεν ήταν τόσο εύκολα γιατί έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Δεν είναι εύκολο να έχεις μια έτοιμη ομάδα μέσα σε έναν, δύο μήνες. Αν ήταν, όλοι θα το έκαναν έτσι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Κι ελπίζω να παίξουμε καλύτερα στο μέλλον".

Για το ματς με τον Ατρόμητο: "Δεν έχουμε αναλύσει ακόμη τον αντίπαλό μας. Ξέρω μόνο ότι δύο παίκτες από την Αυστρία παίζουν σε αυτή την ομάδα. Περιμένω ένα δύσκολο ματς γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και κάθε αντίπαλος μπορεί να σε νικήσει. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ