ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στάικος: "Είχαμε περισσότερες και πιο μεγάλες ευκαιρίες από τον ΟΦΗ, δίκαιο το αποτέλεσμα"

Στάικος: "Είχαμε περισσότερες και πιο μεγάλες ευκαιρίες από τον ΟΦΗ, δίκαιο το αποτέλεσμα"
Ο Θανάσης Στάικος INTIME

Ο Θανάσης Στάικος δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε περισσότερες και πιο μεγάλες ευκαιρίες από τον ΟΦΗ, ωστόσο η λευκή ισοπαλία ήταν δίκαιη.

Ο Θανάσης Στάικος θεωρεί ότι το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ήταν δίκαιο, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, όπως δήλωσε αμέσως μετά το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Στάικος στην COSMOTE TV: "Ήταν ένα επεισοδιακό τέλος, όπως μας συμβαίνει κάθε φορά φέτος. Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο όπου ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή, μας πίεσε χωρίς να έχει την μεγάλη ευκαιρία. Εμείς είχαμε ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις και σε μεταβάσεις, όπως ζητούσαμε.

Αμυντικά δεν είχαμε την ισορροπία που θέλαμε. Αυτό όμως το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά εμφανίστηκαν πιο συμπαγή, όπως έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. Πάλι είχαμε τις ευκαιρίες μας, πιο μεγάλες και περισσότερες από αυτές του ΟΦΗ. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, προχωράμε στο απαιτητικό πρωτάθλημα".

Για τον ΠΑΣ του τελευταίου διαστήματος: "Υπάρχει ικανοποίηση, έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς έστω και δύσκολα, υπάρχει καλύτερη εικόνα. Όπως είναι το πρωτάθλημα, πάντως, δεν μπορείς να εφησυχάσεις ούτε στιγμή. Οπότε, δουλειά, υπομονή και ο ΠΑΣ Γιάννινα στο τέλος θα είναι εκεί που του αρμόζει".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ