ΑΕΛ

Στα τέλη Μαΐου κληρώνει για την ΠΑΕ

Στα τέλη Μαΐου κληρώνει για την ΠΑΕ
INTIME SPORTS

Στις 27 Μαΐου η Ερασιτεχνική ΑΕΛ θα πραγματοποιήσει ΔΣ κατά τη διάρκεια του οποίου θα αποφασιστεί το πρόσωπο που θα πάρει τις μετοχές της νεοσύστατης ΠΑΕ.

Τα ψέματα τελειώσαν. Σε δέκα μέρες (ή το πολύ σε 12) θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι εκείνος που θα ηγηθεί της ΠΑΕ ΑΕΛ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πλεξίδας και Ισπανοί μοιάζουν τα φαβορί, όμως καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι στις προβλέψεις μας.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα PALLADIUM που βρίσκεται στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο 2ο χλμ Λάρισας - Κοζάνης με θέμα:

- Μυστική ψηφοφορία για την επιλογή προσώπου που η Γενική Συνέλευση επιθυμεί να λάβει το δικαίωμα ανάληψης πλειοψηφικού πακέτου μετοχών στη μελλοντική σύσταση ΠΑΕ από το Ιδρυτικό Αθλητικό Σωματείο.

Δυνάμει της από 8-5-2014 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου, η προθεσμία κατάθεσης των αποδεικτικών των υποψηφίων λήγει την Τετάρτη 21-5-2014 και ώρα 21:00. Τα αποδεικτικά θα κατατεθούν στα γραφεία της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 35, 3ος όροφος.

Εγγραφές μελών με δικαίωμα ψήφου, θα γίνουν δεκτές ως την Τετάρτη 21-5-2014 και ώρα 21:00.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ