ΙΤΑΛΙΑ

Sportmediaset: "Η Γιουβέντους είπε όχι σε Μπάγερν και Τσέλσι για τον Κιέζα"

Ο Φεντερίκο Κιέζα πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Ιταλίας κόντρα στην Ισπανία στον ημιτελικό του Euro 2020
Ο Φεντερίκο Κιέζα πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Ιταλίας κόντρα στην Ισπανία στον ημιτελικό του Euro 2020 @ 2021 JUSTIN TALLIS/AP IMAGES

Ο Φεντερίκο Κιέζα μπήκε στο στόχαστρο των Μπάγερν και Τσέλσι όμως οι άκρως δελεαστικές προτάσεις τους προς την Γιουβέντους έπεσαν στο κενό, με τον παίκτη να θεωρείται ως η βάση στην ομάδα που χτίζει για τη νέα σεζόν ο Αλέγκρι.

Ένα από τα πρόσωπα που έλαμψαν πολύ το φετινό καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Euro 2020 ήταν ο Φεντερίκο Κιέζα, φαίνεται όμως ότι εκτός από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, σε περίοπτη θέση έχει τον παίκτη και ο Μάσιμο Αλέγκρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sportmediaset", ο Αλέγκρι έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Γιουβέντους πως ο μοναδικός παίκτης τον οποίο δεν θέλει με τίποτα να χάσει ενόψει της νέας σεζόν, ακόμα και σε σύγκριση με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα, είναι ο 23χρονος επιθετικός.

Το ίδιο μάλιστα μέσο αποκάλυψε πως στο προηγούμενο διάστημα έφτασε αρχικά στα γραφεία των μπιανκονέρι πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπάγερν και κατόπιν 100 εκατομμυρίων από την Τσέλσι, που αμφότερες απορρίφτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Σημειώνεται πως η Γιουβέντους απέκτησε τον παίκτη με διετή δανεισμό από την Φιορεντίνα συμφωνώντας να καταβάλλει 3 εκατομμύρια ευρώ πέρυσι και 7 τη φετινή σεζόν, ενώ έχει την υποχρέωση να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2022 με κανονική μεταγραφή καταβάλλοντας 40 εκατομμύρια ευρώ στους βιόλα συν 10 εκατομμύρια μπόνους που συνδέονται με επίτευξη στόχων.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ