ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βινάγκρε με τη μορφή δανεισμού

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Ρούμπεν Βινάγκρε με τη φανέλα του Ολυμπιακού PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούμπεν Βινάγκρε με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς, ενώ μετά το πέρας του δανεισμού προβλέπεται υποχρεωτική αγορά του ποδοσφαιριστή.

Παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι και επίσημα ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο Πορτογάλος πρώην ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού, ανακοινώθηκε από τη Γουλβς, η οποία τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού έχει συμφωνηθεί "υποχρέωση αγοράς" ανάμεσα στις δύο πλευρές στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βινάγκρε την περσινή σεζόν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ως δανεικός, ωστόσο ο παίκτης αποχώρησε τους επόμενους έξι μήνες, καθώς δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες των ερυθρολεύκων.

Στο δεύτερο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Φαμαλικάο, με την οποία κατέγραψε 20 συμμετοχές στην Primeira Liga, έχοντας απολογισμό τρεις ασίστ.

Ο 22χρονος αμυντικός είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής των πρωταθλητών Πορτογαλίας, ωστόσο αποχώρησε από το κλιμάκιο της Κ17, με προορισμό της Κ19 της Μονακό.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ