ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σπόρτινγκ: Κίνδυνος τριετούς αποκλεισμού από την Ευρώπη αν δεν εξοφλήσει τα χρέη της

Ο Πάμπλο Σαράμπια με τη φανέλα της Σπόρτινγκ
Ο Πάμπλο Σαράμπια με τη φανέλα της Σπόρτινγκ © 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Η Σπόρτινγκ κινδυνεύει με τριετή αποκλεισμό από την UEFA αν δεν εξοφλήσει τα χρέη της καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απέρριψε την έφεση που είχαν κάνει οι Πορτογάλοι.

Κίνδυνος ευρωπαϊκού αποκλεισμού για τη Σπόρτινγκ από την UEFA για τρεις σεζόν μετά την απόρριψη της έφεσης που είχαν καταθέσει οι Πορτογάλοι για το Financial Far Play.

Η UEFA έκανε γνωστό την Τετάρτη (26/1) πως δεν δέχτηκε την έφεση που είχε καταθέσει η ομάδα της Πορτογαλίας εδώ και ένα χρόνο και έχει διορία έως τις 31 Ιανουαρίου για να πληρώσει.

Αν δεν τα καταφέρει θα τιμωρηθεί με τριετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκτός όμως από αυτές, η πορτογαλική ομάδα καλείται να πληρώσει και ένα πρόστιμο ύψους 250.000 ευρώ.

Η απόφαση της UEFA για τη Σπόρτινγκ
Η απόφαση της UEFA για τη Σπόρτινγκ PRINT SCREEN

Σύμφωνα με την UEFA δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα, καθώς και η Μπέτις από την Ισπανία είναι αντιμέτωπη με παρόμοιες καταστάσεις, με την διαφορά ότι η δική της έφεση έγινε εν μέρει αποδεκτή.

Η ομάδα της Σεβίλλης καλείται να πληρώσει άμεσα τα όποια χρέη της, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα της επιβληθεί τιμωρία για την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ