ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προ των πυλών της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι, στο ένα εκατ. ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης από την Αλ Σαντ

Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ
Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ © 2019 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Ο Τσάβι είναι προ των πυλών της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, με τη διαπραγμάτευση με την Αλ Σαντ να είναι το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στο ένα εκατ. ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης του Ισπανού από την ομάδα του Κατάρ.

Ένα 24ωρο μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν, λόγω της κακής πορείας της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν, στην κορυφή της λίστας για να τον διαδεχθεί είναι ο προπονητής της Αλ Σαντ, Τσάβι και μάλιστα είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Ισπανός κόουτς έχει καταλήξει ήδη σε συμφωνία με τους "μπλαουγκράνα" για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ωστόσο, απομένει να βρεθεί χρυσή τομή μεταξύ των Καταλανών και της ομάδας από το Κατάρ, καθώς το συμβόλαιο του Τσάβι βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το 2023.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, εάν η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να κάτσει στον πάγκο της ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας, θα χρειαστεί να πληρώσει ένα εκατ. ευρώ, που είναι και η αξία της ρήτρας αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Τσάβι με την Αλ Σαντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταλανικός σύλλογος αναμένεται να καταβάλει και 12 εκατ. ευρώ στον Ρόναλντ Κούμαν, ως αποζημίωση για την πρόωρη λύση της συνεργασίας του μαζί του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ