ΜΠΑΓΕΡΝ

Σπόντες Νάγκελσμαν για Παρί και Financial Fair Play: "Τρίβω τα μάτια μου όταν βλέπω τέτοια πράγματα"

Ο προπονητής της Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν
Ο προπονητής της Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν © 2020 JENS MEYER/AP IMAGES

Ο Τζιούλιαν Νάγκελσμαν δεν δίστασε να πετάξει μπηχτές για τις μεταγραφές της Παρί Σεν Ζερμέν, αφήνοντας υπονοούμενα για το Financial Fair Play και το κατά πόσο ο σύλλογος συμβαδίζει και δεν ξεπερνάει τους οικονομικούς περιορισμούς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε το μεταγραφικό μπαμ στο φετινό καλοκαιρινό παράθυρο και με τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι άφησε τον ποδοσφαιρικό κόσμο με το στόμα ανοιχτό.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έχει θέση σε εφαρμογή το σχέδιό του για μία παντοδύναμη Παρί και το απέδειξε περίτρανα με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Ασράφ Χακίμι, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Σέρχιο Ράμος και Λιονέλ Μέσι είναι τα νέα "όπλα" που θα έχει στη διάθεσή του ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, η απόκτηση του Αργεντινού σταρ εγείρει ερωτήματα γύρω από το Financial Fair Play και το κατά πόσο ο σύλλογος του Παρισιού βρίσκεται εντός των οικονομικών ορίων. Ο προπονητής της Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, έθιξε το ζήτημα αυτό και εμφανίστηκε έκπληκτος για το πώς ένας σύλλογος σήμερα μπορεί να αντέξει αυτές τις μεταγραφές.

"Δεν είμαι ειδικός για να γνωρίζω τις λεπτομέρειες αυτών των πραγμάτων. Ξέρω όσα γνωρίζουν και οι δημοσιογράφοι, αλλά γνωρίζω επίσης, ότι πρέπει έκπληκτος να τρίβω τα μάτια μου όταν βλέπω τέτοια πράγματα", τόνισε αρχικά και ανέφερε εν συνεχεία:

"Σε σχέση με μια πρόσφατη μεταφορά, δεν μιλούν μόνο οι αριθμοί. Πρέπει να προσθέσουμε κι άλλα ποσά που δεν δημοσιεύονται και που περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα χρήματα. Δεν το καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να το αντέξει. οικονομικά (για τις μεταγραφές της Παρί)".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ