SERIE A

Σπέτσια - Μίλαν 1-2: Η τρίτη γενιά Μαλντίνι και ο φορμαρισμένος Ντίαθ κρατούν ψηλά τους ροσονέρι

Ο Μπραχίμ Ντίαθ της Μίλαν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Κάλιαρι για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021
Ο Μπραχίμ Ντίαθ της Μίλαν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Κάλιαρι για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Το πρώτο γκολ του Ντανιέλ Μαλντίνι και η λύτρωση του Μπραχίμ Ντίαθ έδωσαν στη Μίλαν τη νίκη με 2-1 επί της Σπέτσια. Ο Ντανιέλε Βέρντε σημείωσε το γκολ των ηττημένων.

Η Μίλαν πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σπέτσια για την 6η αγωνιστική της Serie A, παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία. Το παιχνίδι είχε συναρπαστικό φινάλε, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν χάρη στην τύχη του Ντανιέλε Βέρντε, αλλά ο εξαιρετικός στην εκκίνηση της σεζόν Μπραχίμ Ντίαθ έδωσε τη λύση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αν και παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν αυτήν την υπεροχή σε γκολ. Ένας εκ των αναπληρωματικών που βρέθηκε στο βασικό σχήμα ήταν ο Ντανιέλ Μαλντίνι, γιος του Πάολο και εγγονός του Τσέζαρε, ο οποίος στο 48' χρίστηκε σκόρερ και είδε τον πατέρα του (και αθλητικό διευθυντή της Μίλαν) να πανηγυρίζει στην κερκίδα.

Η Σπέτσια δεν απείλησε ιδιαίτερα, όμως σε μία ανύποπτη φάση ο Βέρντε κινήθηκε από δεξιά και εντός περιοχής, βρήκε χώρο για το σουτ, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία, με συνέπεια να γίνει το 1-1. Ο Στεφάνο Πιόλι έριξε στο παιχνίδι τον Ντίαθ στη θέση του Φρανκ Κεσιέ και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σκοραρε ξανά (είχε πετύχει γκολ και κόντρα στη Βενέτσια μεσοβδόμαδα).

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικης στη Serie A

Η βαθμολογία της Serie A


TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ