EUROPA LEAGUE

Σπαρτάκ - Νάπολι 2-1: Δεύτερη νίκη και ελπίδες πρόκρισης για τους Ρώσους

Οι παίκτες της Σπαρτάκ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νάπολι για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στην "Οτκρίτιγε Αρένα", Μόσχα | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Σπαρτάκ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νάπολι για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στην "Οτκρίτιγε Αρένα", Μόσχα | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 © 2021 PAVEL GOLOVKIN/ASSOCIATED PRESS

Η Σπαρτάκ έκανε το 2/2 απέναντι στη Νάπολι και την έπιασε στη βαθμολογία του 3ου ομίλου του Europa League.

Η Σπαρτάκ επικράτησε με 2-1 της Νάπολι στη Μόσχα για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Europa League και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Οι "παρτενοπέι" παρατάχθηκαν με τον Κώστα Μανωλά στον πάγκο και τον Βίκτορ Όσιμεν στο χειρουργείο, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ίντερ.

Αν και είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας, "πληγώθηκε" από δύο επιθέσεις των γηπεδούχων στο 1ο ημίχρονο. Πρώτα στο 3' με πέναλτι του Αλεκσάντερ Σομπόλεφ και στη συνέχεια στο 28' με τον ίδιο σκορ.

Στο 2ο ημίχρονο, οι Ιταλοί έστειλαν δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, όμως η μία δεν μέτρησε έπειτα και από παρέμβαση του VAR. Το γκολ του Έλιφ Έλμας στο 64' δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τη δεύτερη ήττα από τους Ρώσους, που πλέον βάζει "φωτιά" στον όμιλο.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου του Europa League

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ