ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Να επαναφέρουμε τον Ατρόμητο στα αγωνιστικά στάνταρ που έχει συνηθίσει ο κόσμος"

Ο Γιώργος Σπανός παρακολουθεί αγώνα του Ατρομήτου για τη Super League Interwetten.
Ο Γιώργος Σπανός παρακολουθεί αγώνα του Ατρομήτου EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σπανός με αφορμή τα 98α γενέθλια του Ατρομήτου ευχήθηκε για τη νέα χρονιά η ομάδα του να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις της Super League Interwetten.

Ο Ατρόμητος γίνεται 98 ετών, ενώ συμπληρώνονται 16 χρόνια που ο Γιώργος Σπανός βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος των Περιστεριωτών με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας ευχήθηκε χρόνια πολλά, μίλησε για την εξέλιξη του Ατρομήτου, ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η δήλωση του Σπανού

Με αφορμή την συμπλήρωση 16 ετών στην ηγεσία του Ατρόμητου που συμπίπτουν απόλυτα με τα 98α γενέθλια της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

"Πέρασαν 16 χρόνια που οι χαρές ήταν περισσότερες από τις λύπες. Όλοι μαζί καταφέραμε να καταξιώσουμε τον Ατρόμητο ως μια υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε λιγότερα λάθη γιατί οι δύο τελευταίες χρονιές δεν ήταν αυτές που θέλαμε. Αυτά όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και μπορεί να συμβούν.

Το παράσημο που έχει κερδίσει ο Ατρόμητος είναι ότι όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου θεωρεί τη χρονιά αποτυχημένη όταν η ομάδα δεν είναι στις θέσεις των play offs. H ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι να επαναφέρουμε τον Ατρόμητο στα αγωνιστικά στάνταρ που έχει συνηθίσει όλος ο κόσμος.

Χρόνια πολλά σε όλη την «οικογένεια» του συλλόγου, ο δρόμος προς τα 100 χρόνια ας είναι στρωμένος με πολλές επιτυχίες".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ