ΝΑΠΟΛΙ

Σπαλέτι: "Το Ρόμα - Νάπολι είναι το παιχνίδι της ζωής μου, ο Όσιμεν είναι καλύτερος από τον Εμπαπέ"

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Νάπολι σε αγώνα του Europa League απέναντι στην Λέστερ | 16 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Νάπολι σε αγώνα του Europa League απέναντι στην Λέστερ | 16 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ξεκαθάρισε ενόψει του ματς της Νάπολι στο "Ολίμπικο" πως δεν θα δει ποτέ την Ρόμα ως εχθρό, λόγω του παρελθόντος του μαζί της, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Μουρίνιο αλλά και του φορ των παρτενοπέι, Όσιμεν.

Η Νάπολι ηγείται της κούρσας της Serie A μετρώντας το εκπληκτικό "8 στα 8" και το βράδυ της Κυριακής (24/10, 19:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) θα προσπαθήσει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα περνώντας από την έδρα της Ρόμα, σε ένα ματς που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι καθώς θα βρει απέναντί του το ένδοξο παρελθόν του.

Όσο πάντως και αν διψάει για τη νίκη των παρτενοπέι, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δει ποτέ τους τζαλορόσι ως εχθρό του: "Δεν θα είναι ποτέ ένα ματς κόντρα σε έναν εχθρό, αλλά ένα ματς μεταξύ δύο κομματιών μου.

Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς για το μέλλον της Νάπολί που οφείλουμε να κερδίσουμε", δήλωσε το Σάββατο ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, για να προσθέσει για τη σχέση του με τον Μουρίνιο:

"Εγώ πάντα κοίταζα αυτά που έκαναν οι άλλοι προπονητές, πιο ικανοί από μένα, με τον Μουρίνιο να είναι ένας εξ αυτών. Η Ρόμα είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για το Champions League.

Υπάρχουν στιγμές που τα πάει καλύτερα και άλλες που τα πάει χειρότερα, αλλά έχει μία ισχυρή ομάδα και έναν μεγάλο προπονητή.

Εκείνος μας δίδαξε να δίνουμε σημασία στις ομιλίες και τι να λέμε στις συγκεντρώσεις με την ομάδα".

Όσον αφορά τέλος σε ένα πρόσφατο σχόλιο που έγινε από τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Μπολόνια, Βάλτερ Σαμπατίνι, για την ικανότητα του Όσιμεν στη γραμμή κρούσης, ο Σπαλέτι υπερθερμάτισε ως εξής: "Ο Σαμπατίνι είπε πως αυτή τη στιγμή θα διάλεγε τον Όσιμεν σε σύγκριση με τον Εμπαπέ; Και εγώ σκέφτομαι το ίδιο ακριβώς με εκείνον".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ