ΝΑΠΟΛΙ

Σπαλέτι: "Θα είμαι χαρούμενος αν κρατήσουμε όλους τους διάθεσιμους ποδοσφαιριστές"

Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι
Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι © 2019 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Νάπολι σε δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Τζένοα.

Η Τζένοα φιλοξενεί τη Νάπολι (29/08, 19:30) στο Λουίτζι Φεράρις για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να δηλώνει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου ότι θέλει να παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του και να μην παραχωρηθεί κανένας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν διαφορές στο οικονομικό σκέλος. Ο Ιταλός τεχνικός στις δηλώσεις του δεν έκανε καμία αναφορά στην περίπτωση του 30χρονου στόπερ, παρά μόνο στον Αντάμ Ουνάς.

Για το μεταγραφικό παζάρι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ανέφερε: "Έχω πει ότι θα είμαι ευχαριστημένος αν δεν πουλήσουμε κανέναν από τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Όπως συμβαίνει συχνά σε εμένα, είμαι από τους τυχερούς, καθώς δεν έχει φύγει κανένας και είμαι χαρούμενος".

"Αλλά οι άλλες ομάδες είναι καλά οργανωμένες και έχουν δυναμώσει. Είναι δύσκολο να βρούμε τη Γιουβέντους ξανά στην τέταρτη θέση. Αυτή η συνθήκη από την περσινή σεζόν δεν θα συμβεί".

"Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν κρατήσουμε τους παίκτες που βρήκα. Είναι ξεκάθαρο ότι τα πάντα λειτουργούν με βάση την πληρότητα της ομάδας. Ο Ουνάς παραμένει μαζί μας, είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει μια πολύ σημαντική βοήθεια, γιατί είναι ένας καλός παίκτης".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ