ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούσιτς: "Σημαντικό ότι δεν χάσαμε"

Σούσιτς: "Σημαντικό ότι δεν χάσαμε"

Ικανοποιημένος από το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχασε από την Ελλάδα, έμεινε ο τεχνικός της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης Σάβετ Σούσιτς

Ο τεχνικός της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Σάβετ Σούσιτς έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχασε από την Ελλάδα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Παράλληλα στην συνέντευξη Τύπου επεσήμανε πως οι παίκτες του έπαιξαν αρκετά φοβισμένα στο παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης είπε:

" Ήτα ένα αντικειμενικό αποτέλεσμα, είχαμε και οι δύο ομάδες ευκαιρίες και δεν περίμενα το 0-0. Παίξαμε με δύο επιθετικούς και τρεις μέσους, κάναμε τεχνικά λάθη παίξαμε αρκετά φοβισμένα γυρίζαμε συνεχώς πίσω την μπάλα.

Ουσιαστικά τις ευκαιρίες της Ελλάδα της δημιουργήσαμε εμείς στον εαυτό μας. Ήρθαμε για να μην χάσουμε και αυτό το καταφέραμε. Η Ελλάδα έχει πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Σαμαράς που μας δημιούργησε προβλήματα".

Δεν δέχθηκε γκολ η ομάδα είστε ικανοποιημένος: " Ευχαριστημένος, αλλά όχι με το παιχνίδι, αλλά με το αποτέλεσμα και δεν θα απολογηθώ γι αυτό. Παίξαμε πολύ επιθετικά προσπαθήσαμε να κερδίσουμε ευτυχώς σε τελική ανάλυση που δεν χάσαμε".

Για την βαθμολογία του ομίλου: " Είναι τρεις ομάδες με επτά βαθμούς, σημαντικό ότι το ματς με την Ελλάδα είναι στην έδρα μας και πιστεύω στο προτελευταίο ματς θα ξέρουμε ποιος θα έχει βγει πρώτος στον όμιλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ