ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Από το 0 έως το 10 στην Μπαρτσελόνα μού βάζω 12"

Ο Λουίς Σουάρες στο Ισπανικό Σούπερ Καπ
Ο Λουίς Σουάρες στο Ισπανικό Σούπερ Καπ © 2020 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Ο Λουίς Σουάρες στη συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική MARCA μίλησε για την πορεία του στην Μπαρτσελόνα την οποία βαθμολόγησε με 12 με άριστα το 10, ενώ τόνισε πως θα ήθελε ο Ρόναλντ Κούμαν να παραδεχτεί ότι δεν έφυγε για ποδοσφαιρικό λόγο από την ομάδα.

Για έξι χρόνια ο Λουίς Σουάρες φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, κερδίζοντας τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο και αριθμώντας μεγάλες επιτυχίες και πολλούς τίτλους.

Θυμίζουμε ότι ήταν επιλογή των Καταλανών να σπάσουν το συμβόλαιο του Ουρουγουανού διεθνή στο πλαίσιο της ριζικής ανανέωσης που ήθελαν να κάνουν στο ρόστερ.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή του συλλόγου ενόχλησε τον Σουάρες ο οποίος πολλές φορές έχει εκφράσει την απογοήτευσή του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε η διοίκηση Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Μιλώντας στην ισπανική MARCA αναφέρθηκε στη θητεία του στους "μπλαουγκράνα", αλλά και το τι θα ήθελε αν συναντούσε τον Ρόναλντ Κούμαν.

Το πρωτοσέλιδο της MARCA (01/10/2022)
Το πρωτοσέλιδο της MARCA (01/10/2022)

"Περνάει ο καιρός και ναι από ευγένεια και σεβασμό θα τον χαιρετούσα. Αν τον συναντούσα, ελπίζω ότι ο Ρόναλντ θα είχε το μεγαλείο που είχε ως παίκτης στον σύλλογο, να μου πει την αλήθεια κατάματα, το γιατί έφυγα και ότι δεν έφυγα για ποδοσφαιρικούς λόγους", δήλωσε και πρόσθεσε:

"Από το 0 έως το 10 μού βάζω 12 στην Μπαρτσελόνα, λόγω των προσδοκιών με τις οποίες έφτασα, οι οποίες δεν ήταν τόσο υψηλές από τότε που ήταν εκεί ο Μέσι κι ο Νεϊμάρ.

Ειπώθηκε ότι τρία κοκόρια σε ένα κοτέτσι δεν μπορούσαν να συνυπάρχουν και δείξαμε ότι ήμασταν σε θέση να αποδώσουμε, έχοντας ο καθένας τον δικό του ρόλο, και οδηγήσαμε την Μπαρτσελόνα να είναι η καλύτερη στην ιστορία εκείνα τα χρόνια. Είμαι περήφανος για την καριέρα που έκανα. Εκπλήρωσα τις προσδοκίες".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ