STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σωτήρης Νίνης: Είδε τον Δουβίκα να βάζει το γκολ που είχε χάσει ο Σισέ το 2011

Ο Σωτήρης Νίνης με τον Τζιμπρίλ Σισέ
Ο Σωτήρης Νίνης με τον Τζιμπρίλ Σισέ EUROKINISSI

Το déjà vu του Σωτήρη Νίνη. Η ασίστ στον Τάσο Δουβίκα στο 1-0 του Βόλου με την ΑΕΛ θύμισε μια αντίστοιχη πάσα που είχε βγάλει στον Τζιμπρίλ Σισέ το 2011, με τον Γάλλο να αστοχεί τότε. (VIDEOS)

Ο Σωτήρης Νίνης είναι ένας παίκτης που στην πλούσια καριέρα του αυτό που του άρεσε περισσότερο ήταν να μοιράζει ασίστ στους σέντερ φορ της ομάδας του. Είτε αυτός ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ όταν οι δύο τους βρίσκονταν με κλειστά μάτια στον Παναθηναϊκό, είτε αυτός είναι ο Τάσος Δουβίκας στο Βόλο.

Με αφορμή το γκολ του τελευταίου το Σάββατο (8/5) το βράδυ κόντρα στην ΑΕΛ όπου ο 31χρονος μέσος έβγαλε μια εξαιρετική ασίστ στον 20χρονο θυμηθήκαμε μια ανάλογη φάση και πάσα με πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ πριν από δέκα χρόνια και συγκεκριμένα στις 16-1-2011, με τον Γάλλο όμως να μην βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Όπως και το Σάββατο έτσι και τότε, στην αναμέτρηση με την Καβάλα όπου ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 4-2, ο Νίνης είχε πάρει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, σήκωσε το κεφάλι του, είδε τον Γάλλο επιθετικό και την κίνηση στον κενό χώρο και του έκανε ανάλογη βαθιά μπαλιά με το δεξί του πόδι. Ο Σισέ σε αντίθεση με τον Δουβίκα είχε βγει πλάγια και επιχείρησε να σκάψει τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι στερώντας την ασίστ από τον Έλληνα μέσο.

Το Σάββατο όμως στην αντίστοιχη φάση ο Δουβίκας μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Νάγκι για το 1-0 της ομάδας του Βόλου μετατρέποντας σε ασίστ την πάσα του διεθνή μέσου.

Θυμηθείτε τη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT 24 ο Σωτήρης Νίνης:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ