ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σοριάνο: "Λογικά τα χρήματα για τον Χάλαντ, είναι ο διάδοχος του Αγκουέρο που ψάχναμε έναν χρόνο"

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ © 2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, ξεκαθάρισε πως δεν ήταν τα χρήματα αυτά που έκαναν τον Έρλινγκ Χάλαντ να επιλέξει τους πολίτες, τονίζοντας μάλιστα πως η Γιουνάιτεντ κάνει πιο πολυδάπανες μεταγραφές.

Δύο εβδομάδες μετά από τη ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι για τη συμφωνία της με την Ντόρτμουντ για τον Έρλινγκ Χάλαντ (θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου και θα αποφέρει στον παίκτη 450.000 ευρώ εβδομαδιαίως), ο Νορβηγός φορ επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης το Μάντσεστερ, για να ολοκληρώσει τις ιατρικές του εξετάσεις και να έχει μία πρώτη γνωριμία με διοικητικά στελέχη των πρωταθλητών Αγγλίας.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού του Νορβηγού φορ στο Μάντσεστερ, παραχώρησε δηλώσεις στα αγγλικά μίντια ο Φεράν Σοριάνο, με τον εκτελεστικό διευθυντή των πολιτών να τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο πως το πρότζεκτ της Σίτι και όχι τα χρήματα ήταν αυτά που έκαναν τον 21χρονο επιθετικό να επιλέξει την ομάδα του Γκουαρδιόλα για να συνεχίσει την καριέρα του.

"Ο Χάλαντ επέλεξε εμάς, μπορείτε να δείτε τα ποσά και να αντιληφθείτε πως είναι λογικά. Τα χρήματα που του δίνουμε είναι αυτά που μπορούμε να διαθέσουμε και που δικαιούται.

Του εξηγήσαμε το πλάνο αλλά τα ίδια χρήματα θα μπορούσε να τα δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπάγερν ή η Ρεάλ. Αποφάσισε εκείνος που θα πάει και αυτός μας κάνει χαρούμενους", δήλωσε ο παράγοντας της Σίτι, για να προσθέσει:

"Εστιάζουμε στο ποδόσφαιρο, στο να παίζουμε καλά και να νικάμε και λιγότερο στους παίκτες-αστέρια. Μας έλειπε ένας σέντερ φορ. Είχαμε έναν θεαματικό παίκτη όπως ο Αγκουέρο.

Πέρασε ένας χρόνος όπου ψάχναμε για τον αντικαταστάτη του και τον βρήκαμε στο πρόσωπο του Χάλαντ. Εάν κοιτάξετε τα χρήματα που βάζουν στα ταμεία τους οι αγγλικές ομάδες, θα δείτε πως τα περισσότερα τα κερδίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κερδίζουν 100 εκατομμύρια λίρες περισσότερες από Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι. Δεν έχουμε τόσα χρήματα. Στην πραγματικότητα, έχουμε λιγότερα.

Πόσα χρήματα έχει ξοδέψει τα τελευταία χρόνια η Γιουνάιτεντ και πόσα εμείς; Αν το αναλύσετε, θα δείτε πως η Γιουνάιτεντ έχει ξοδέψει περισσότερα και η Σίτι έχει κατακτήσει 11 τίτλους τα τελευταία χρόνια ενώ η Γιουνάιτεντ 1 με 2 και κανένα πρωτάθλημα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ