SPORTS & GOSSIP

Σωματοφύλακας του Ρονάλντο έκανε τσαμπουκά σε αεροδρόμιο της Ισπανίας γιατί ζήτησαν από τον Πορτογάλο να περιμένει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατεβαίνει από το ιδιωτικό του τζετ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατεβαίνει από το ιδιωτικό του τζετ PRINT SCREEN YOUTUBE

Ένας από τους σωματοφύλακες του Κριστιάνο Ρονάλντο ενεπλάκη σε καυγά με φύλακα του αεροδρομίου της Μενόρκα, με αποτέλεσμα η απογείωση του ιδιωτικού του τζετ να καθυστερήσει τουλάχιστον μισή ώρα.

Ένας από από τους ανθρώπους της προσωπικής ασφάλειας του Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με φύλακα του ισπανικού αεροδρομίου της Μενόρκα, γεγονός που οδήγησε στην επέμβαση της αστυνομίας.

Το περιστατικού αυτό, όπως αναφέρει η καθημερινή εφημερίδα της Μενόρκα, είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η απογείωση του ιδιωτικού τζετ του Πορτογάλου σταρ, αξίας περίπου 23 εκατ. ευρώ, τουλάχιστον μισή ώρα.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκνευρίστηκε που του ζήτησαν να περιμένει αφού πέρασε από τον έλεγχο VIP.

Τότε ο σωματοφύλακας "ύψωσε τη φωνή του και έγινε βίαιος", ενώ πέρασε και από από την αψίδα ελέγχου επιβατών του αεροδρομίου, χωρίς προηγουμένως να ελεγχθεί, αψηφώντας τις προειδοποιήσεις του προσωπικού ασφαλείας ότι θα καλούσαν την αστυνομία.

"Ο σωματοφύλακας είπε ότι ήταν αστυνομικός στην Πορτογαλία και μπορούσε να καλέσει όποιον ήθελε. Η αστυνομία κατάφερε να ηρεμήσει την κατάσταση και το ιδιωτικό τζετ έφυγε με τουλάχιστον μισή ώρα καθυστέρηση", ανέφερε χαρακτηριστικά η εφημερίδα της Μενόρκα.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ