ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Σόλσκιερ απάντησε στον Φέρντιναντ για το σχόλιο για τον Ρονάλντο: "Πάλι ο Ρίο σχολιάζει πράγματα που δεν γνωρίζει"

Ο Σόλσκιερ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιούκαστλ
Ο Σόλσκιερ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιούκαστλ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τοποθετήθηκε για το σχόλιο του Ρίο Φέρντιναντ, που κατηγόρησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την κίνησή του να κάνει τον βοηθό προπονητή, τονίζοντας πως θα ήταν καλύτερα ο παλαίμαχος στόπερ να μην σχολιάζει ό,τι δεν γνωρίζει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Γιουνγκ Μπόις για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποτελεί για μία ακόμα φορά τον πρωταγωνιστή, αφού σκόραρε το μοναδικό γκολ για τους κόκκινους διαβόλους.

Μάλιστα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σχολιάστηκε όχι μόνο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά και για τη συμπεριφορά του αφού αντικαταστάθηκε. Συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος του αγώνα κι ενώ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον είχε βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο, εκείνος στεκόταν δίπλα στον Νορβηγό κόουτς, αναλαμβάνοντας χρέη... βοηθού.

Αυτό στάθηκε αφορμή για να σχολιάσει την σκηνή ο Ρίο Φέρνιναντ, ο οποίος ισχυρίστηκε πως αν βρισκόταν στη θέση του Σόλσκιερ θα ζητούσε από τον CR7 να "καθίσει κάτω". Την άποψή του ωστόσο, δεν συμμερίζεται ο 48χρονος τεχνικός, ο οποίος απάντησε στον παλαίμαχο στόπερ της Γιουνάιτεντ, υψώνοντας τοίχος προστασίας στον Ρονάλντο.

"Πάλι ο Ρίο, μερικές φορές σχολιάζει πράγματα που δεν γνωρίζει πραγματικά. Έπρεπε να είχε δει κίτρινη κάρτα ο Μαρτίνς Περέιρα όταν έριξε τον Νεμάνια Μάτιτς. Ξαφνικά είχα δίπλα τόσο τον Μπρούνο (Φερνάντες), όσο και τον Κριστιάνο.

Ήταν εκεί για έναν σύντομο διάλογο και φώναξαν στον διαιτητή. Αυτή ήταν η στιγμή που επιδεινώθηκε η κατάσταση, μετά τη λήψη μερικών άσχημων αποφάσεων για μας. Αλλά μετά ο Κριστιάνο κάθισε, όπως και ο Μπρούνο. Ήταν απλά η ένταση της στιγμής. Έπρεπε να αποβληθεί, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να δείξουν πάθος και μετά να επιστρέψουν. Δεν είναι ότι ο Ρονάλντο έδινε οδηγίες στους παίκτες, όχι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σόλσκιερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ