ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Ο Μαγκουάιρ θα απουσιάζει για λίγες εβδομάδες, δεν φαίνονται καλά τα πράγματα με τον τραυματισμό του"

Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα
Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βιγιαρεάλ για το Champions League, ανέφερε ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ θα απουσιάσει για μερικές ημέρες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ (29/09, 22:00 COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) στο Ολντ Τράφορντ για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, με τον Σόλσκιερ να δηλώνει στη συνέντευξη τύπου ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ θα απουσιάσει για λίγες εβδομάδες από τις υποχρεώσεις των κόκκινων διαβόλων, συμπεριλαμβανομένης της αναμέτρησης με το κίτρινο υποβρύχιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός των κόκκινων διαβόλων απουσιάζει λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από το πρόσφατο παιχνίδι της Premier League με την Άστον Βίλα στο Ολντ Τράφορντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σόλσκιερ για Μαγκουάιρ και Σο: "Ο Σο προπονήθηκε σήμερα, όποτε θα του δώσω την ευκαιρία να είναι στην αποστολή αύριο. Δεν προπονήθηκε με την ομάδα σήμερα. Ο Χάρι είναι λίγο - πολύ σίγουρα εκτός, δεν φαίνονται καλά τα πράγματα με τον τραυματισμό του.

Είναι στη γάμπα του οπότε ίσως πάρει λίγες εβδομάδες, μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα επιστρέψει. Ήλπιζε να παίξει κόντρα στην Άστον Βίλα, απουσίαζε και από το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε κόντρα στη Βιγιαρεάλ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με τον Γουάν - Μπισάκα τιωμρημένο θα προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ