ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Ο Φερνάντες χτυπούσε φάουλ για 45 λεπτά πριν το ματς με την Λίβερπουλ"

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πανηγυρίζει μαζί  με τον Μπρούνο Φερνάντες μετά από ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπόρνμουθ για την Premier League
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πανηγυρίζει μαζί με τον Μπρούνο Φερνάντες μετά από ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπόρνμουθ για την Premier League Ⓒ 2021 PETER POWELL/ASSOCIATED PRESS

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποκάλυψε πως ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε έξτρα προπόνηση με εκτελέσεις φάουλ την παραμονή του ντέρμπι με την Λίβερπουλ, όταν έμαθε πως θα ήταν εκτός του αρχικού σχήματος των κόκκινων διαβόλων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ πήραν μέρος σε μία δυνατή μονομαχία για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και είχαν αμφότερες αρκετές καλές στιγμές στο ματς του "Ολντ Τράφορντ", ωστόσο ο άνθρωπος που έμελε να γείρει την πλάστιγγα προς την πλευρά της μίας ήταν ο Μπρούνο Φερνάντες.

Αυτό έγινε στο 78', με τον Καβάνι να κερδίζει φάουλ από τον Φαμπίνιο στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και τον Πορτογάλο να αναλαμβάνει την ευθύνη, για να μετατρέψει το φάουλ σε... πέναλτι και να εκτελέσει με άπιαστο φαλτσαριστό σουτ τον Άλισον, χαρίζοντας τη νίκη με 3-2 στους κόκκινους διαβόλους και μαζί την πρόκριση στον 5ο γύρο του θεσμού.

Ο MVP της Γιουνάιτεντ εδώ και έναν χρόνο δήλωσε από την πλευρά του πως ο Καβάνι ήταν εκείνος που τον παρότρυνε να στείλει τη μπάλα στη γωνία που φύλαγε ο Άλισον, ωστόσο αυτό που δεν είπε ήταν πως έκανε έξτρα προπόνηση για τα χτυπήματα φάουλ ενόψει Λίβερπουλ.

Αυτό το αποκάλυψε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τονίζοντας πως όταν έκανε γνωστή την 11άδα στους παίκτες του το Σάββατο, ο Φερνάντες βρήκε την ευκαιρία να κάνει έξτρα προπόνηση σε χτυπήματα φάουλ.

"Σπουδαίο γκολ, ωραίο φάουλ. Όταν αρχίζει, δεν μένει ποτέ εκτός. Δεν είναι ποτέ χαρούμενος με μένα όταν του λέω να μπει μέσα μετά την προπόνηση.

Ήξερε όμως ότι δεν θα ήταν βασικός οπότε έμεινε έξω κάνοντας εξάσκηση για 45 φάουλ σε φάουλ και αυτό δούλεψε. Είχε πίστη ότι θα μορούσε να σκοράρει ένα γκολ αν του δινόταν η ευκαιρία μέσα από εκτέλεση φάουλ", τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός, και συμπλήρωσε για το ματς:

"Είναι φανταστικό να νικάς τους περυσινούς πρωταθλητές. Γινόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο δυνατοί, είχαμε την νοοτροπία για να αντιδράσουμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 1-0".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Peter Powell/Pool via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ