ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Φυσικά και δεν θα ξεχαστεί η ήττα από τη Λίβερπουλ, θα μείνει για πάντα στα βιβλία της ιστορία μας"

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αν και ικανοποιημένος από το διπλό των Red Devils επί της Τότεναμ παραδέχθηκε πως η ήττα από τη Λίβερπουλ στην περασμένη αγωνιστική θα αποτελεί για πάντα μία μελανή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέδρασε και μετά την ταπεινωτική ήττα με 5-0 από τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ, ξέσπασε απέναντι στην Τότεναμ και πανηγύρισε ένα σημαντικό βαθμολογικά και ψυχολογικά διπλό, επικρατώντας με 3-0 των Spurs στο Λονδίνο.

Μπορεί ωστόσο, οι Red Devils να λυτρώθηκαν με το τρίποντο, ωστόσο ό,τι συνέβη στο Θέατρο των Ονείρων την περασμένη Κυριακή (24/10) δεν σβήνεται. Μάλιστα, ο Νοβρηγός κόουτς ξεκαθάρισε έπειτα από το φινάλε της αναμέτρησης ότι ο διασυρμός που βίωσε η ομάδα του από τους κόκκινους θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην ιστορία του συλλόγου, ως μία από τις πιο μελανές στιγμές.

"Φυσικά η νίκη κόντρα στην Τότεναμ δεν σημαίνει ότι θα ξεχαστεί η ήττα από τη Λίβερπουλ. Αυτή θα είναι πάντα στα βιβλία της ιστορίας ως μία από τις πιο σκοτεινές μέρες. Ένα σκοτεινό σημείο στο βιογραφικό μας, αλλά το ποδόσφαιρο γίνεται ιστορία τόσο γρήγορα.

Η εμπειρία του Έντινσον Καβάνι και του Κριστιάνο είναι τεράστια. Την χρειαζόμαστε. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Η εβδομάδα ήταν δύσκολη για όλους τους παίκτες. Η εμπειρία μετράει σε καταστάσεις όπως αυτή", δήλωσε συγκεκριμένα ο Σόλσκιερ στο BBC.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΟΤΕΝΑΜ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ