ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Έγινε πέναλτι στον Λίνγκαρντ, δεν μπορώ να ρίξω ευθύνη στους παίκτες μου για τον αποκλεισμό"

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια αγώνα League Cup της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 22 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια αγώνα League Cup της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 22 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αντιμετώπισε με ψυχραιμία τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη συνέχεια του Carabao Cup, τονίζοντας μετά την εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Χαμ πως δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του.

Το απόγευμα της Κυριακής ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκείνη που χαμογέλασε στο Λονδίνο, επικρατώντας 2-1 της Γουέστ Χαμ για την 5η αγωνιστική της Premier League με το γκολ του Λίνγκαρντ στο 89' και την απόκρουση πέναλτι από το Ντε Χέα στο 95', όμως το βράδυ της Τετάρτης ήταν η σειρά της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες να αποχωρήσει χαρούμενη από το γήπεδο.

Και αυτό γιατί επικράτησε 1-0 στο Ολντ Τράφορντ σε νοκ-άουτ ματς για τον 3ο γύρο του Carabao Cup και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των "16" (κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Μάντσεστερ Σίτι) αφήνοντας εκτός την Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς που κρίθηκε από το γκολ του Μανουέλ Λαντσίνι στο 8ο λεπτό.

Παρά την πίκρα ωστόσο για το αποτέλεσμα, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επεσήμανε πως δεν μπορεί να έχει το παραμικρό παράπονο από τους παίκτες του, που είχαν μάλιστα 27 τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι, ενώ έκανε αναφορά και σε ένα πέναλτι που θεωρεί πως θα μπορούσε να δοθεί υπέρ της ομάδας του και το οποίο θα μπορούσε να στείλει το ματς στα πέναλτι.

"Δεν μπήκαμε δυνατά, πέτυχαν ένα γκολ και έπειτα παίξαμε καλά για μεγάλα διαστήματα αλλά δεν τα καταφέραμε. Όταν έχεις 27 τελικές προσπάθειες, αυτό σημαίνει πως τα παιδιά τα έδωσαν όλα.

Χτίσαμε πίεση, μπήκε στο ματς ο Μέισον Γκρίνγουντ και είχε μία μεγάλη ευκαιρία αλλά μερικές φορές η πίεση δεν αποφέρεί καρπούς.

Ήταν πολύ θετικός στο διάστημα που έπαιξε όμως δεν προλάβαμε να σκοράρουμε. Μάλιστα τελευταία 6-7 λεπτά άνοιξε το ματς και θα μπορούσαν και οι αντίπαλοί μας να πετύχουν και άλλο γκολ", τόνισε ο Νορβηγός προπονητής, και συμπλήρωσε:

"Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο αλλά υπήρχε πέναλτι πάνω στον Λίνγκαρντ. Η σεζόν είναι μεγάλη, κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά για κάτι, υπάρχουν άλλωστε μεγάλα ματς που μας περιμένουν.

Είμαστε εκτός Carabao Cup και αυτό δεν είναι ωραίο αλλά πλέον επικεντρωνόμαστε στο ματς του Σαββάτου (σ.σ. εντός έδρας με την Άστον Βίλα για την 6η αγωνιστική της Premier League)".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ