ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σωκράτης σε Ομπαμεγιάνγκ: "Ελπίζω να συναντηθούμε ξανά στο χορτάρι αδερφέ"

Σωκράτης και Ομπαμεγιάνγκ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης
Σωκράτης και Ομπαμεγιάνγκ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που συνάντησε τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, έστω και σαν αντίπαλο, στη χθεσινή (18/03) αναμέτρηση της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό για τον επαναληπτικό των "16" του Europa League. Το μήνυμα που έστειλε στους συμπαίκτες του.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Οι δυο τους έχουν αγωνιστεί μαζί σε τρεις ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα στις Ντόρτμουντ , Άρσεναλ και Μίλαν.

Χθες αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό, οι δύο παίκτες είχαν ένα θερμό εναγκαλισμό, δείγμα της σχέσης που διατηρούν, παρά την αποχώρηση του Σωκράτη από την Άρσεναλ στο προηγούμενο μεταγραφικό παζάρι.

Ο 32χρονος Έλληνας αμυντικός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τα εξής: "Μίλαν, Ντόρτμουντ, Άρσεναλ, μία ποδοσφαιρική καριέρα μαζί. Ελπίζω να συναντήσω ξανά στον αγωνιστικό χώρο αδερφέ".

Το μήνυμα του Σωκράτη στον Ομπαμεγιάνγκ
Το μήνυμα του Σωκράτη στον Ομπαμεγιάνγκ PRINT SCREEN / @SOKARATISPAPA5

Τέλος ο Παπασταθόπουλος έστειλε το μήνυμά του και για τους συμπαίκτες του, για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν να προκριθούν στα προημιτελικά του Europa League.

Σε άλλη δημοσίευσή του στο Twitter απευθυνόμενος προς αυτούς, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ανέφερε: "Απογοητευμένοι που αποκλειστήκαμε μετά από τέτοια εμφάνιση. Περήφανος για τους συμπαίκτες μου".

Το μήνυμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στους συμπαίκτες του
Το μήνυμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στους συμπαίκτες του PRINT SCREEN / @SOKRATISPAPA5

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ