ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ανακοινώνεται από την ΠΑΕ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός SPORT24

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (25/1) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις υπογραφές και την ανακοίνωσή του από τους ερυθρόλευκους. (VIDEO)

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/1) στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για τις υπογραφές και την ανακοίνωση.

Ο Μεσσήνιος στόπερ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μία πλούσια θητεία στο εξωτερικό, στο κορυφαίο επίπεδο.

Αγωνίστηκε στη Serie A με τις φανέλες των Τζένοα και Μίλαν, στην Bundesliga με τη Βέρντερ και την Ντόρτμουντ, στην Premier League με την Άρσεναλ.

Ο 32χρονος πέρασε το πρωί από τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Μάλιστα πήγε και στο Γ. Καραϊσκάκης για τις σχετικές φωτογραφίες που θα συνοδεύσουν την ανακοίνωσή του.

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αποκωδικοποίησε τι σημαίνει η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σε όλα τα επίπεδα.

Από το SPORT24 ενημερωθήκατε πρώτοι για την επίσπευση των διαδικασιών τις τελευταίες ημέρες, όπως και τα οικονομικά δεδομένα του deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ