SPORTS & GOSSIP

Ντράπηκε ο Όουεν με την σέξι εμφάνιση της κόρης του στο Love Island

Ο Μάικλ Όουεν με την κόρη του, Τζέμα
Ο Μάικλ Όουεν με την κόρη του, Τζέμα PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Λίβερπουλ, Μάικλ Όουεν, δεν ήταν και πολύ χαρούμενος με τη σέξι εμφάνιση της κόρης του, Τζέμα, στο Lone Island και αντέδρασε δημοσιεύοντας στο Twitter ένα emoji που κλείνει τα μάτια του.

Η Τζέμα, η 19χρονη κόρη του παιδί θαύματος της Λίβερπουλ, Μάικλ Όουεν, το αποφάσισε πρόσφατα να συμμετάσχει στο Love Island.

Πρόκειται για ένα ερωτικό ριάλιτι, στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι ζουν απομονωμένοι από τον έξω κόσμο σε μια βίλα, ενόσω καλούνται να διαλέξουν τον παίκτη που θα αποτελέσει το ζευγάρι τους την πρώτη ημέρα.

Όποιος παραμένει single μετά το ζευγάρωμα των παικτών, αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί αντιμετωπίζουν διάφορες δοκιμασίες φυσικής αντοχής και πνευματικής δύναμης για να κερδίσουν έπαθλα και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ο Όουεν δεν είναι καθόλου άνετος με αυτό, ενώ η κατάσταση χειροτέρεψε για εκείνον όταν μία από τις "δοκιμασίες" που έπρεπε να βγάλει εις πέρας η 19χρονη ήταν να ντυθεί με αισθησιακά και σέξι ρούχα.

Η εμφάνιση της Τζέμα Όουεν στο Love Island
Η εμφάνιση της Τζέμα Όουεν στο Love Island

Η εικόνα της Τζέμα με ένα μαύρο κορμάκι, ψηλές μαύρες κάλτσες και κόκκινες γόβες δεν άρεσε στον μπαμπά Όουεν, ο οποίος βέβαια αντέδρασε ψύχραιμα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο Twitter ένα emoji που κλείνει τα μάτια του, υποδεικνύοντας στην ουσία ότι είναι δύσκολο για εκείνον να βλέπει την κόρη του ντυμένη αισθησιακά.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ