ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός από ασφυξία στο αυτοκίνητό του

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός από ασφυξία στο αυτοκίνητό του

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, Νίκος Τσουμάνης, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή κάνουν λόγο για πνιγμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προήλθε με την χρήση λουριών μίας χρήσης. Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει πως το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον τραγικό θάνατο του 31χρονου αμυντικού του Μακεδονικού, Νίκου Τσουμάνη και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή κάνουν λόγο για πνιγμό.

Ο ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε στο αμάξι του το πρωί της Τρίτης (05/10) στην περιοχή της Καλαμαριάς χωρίς να έχει σφυγμό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά ήταν ήδη νεκρός. Το άψυχο σώμα βρέθηκε στη μαρίνα της Νέας Κρήνης.

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει πως ο 31χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και έτσι την προανάκριση την έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με μεγαλύτερη πιθανότητα την αυτοχειρία.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός από ασφυξία στο αυτοκίνητό του
PHOTO CREDITS: VORIA.GR

Στο σημείο που συνέβη το τραγικό περιστατικό, έσπευσε άμεσα το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής που εκτιμούν ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό. Μάλιστα, οι πληροφορίες ότι ο θάνατός του προήλθε με την χρήση λουριών μίας χρήσης (tie wrap).

Στο παρελθόν, ο Νίκος Τσουμάνης πέρασε από τον Άρη, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Ξάνθη, την Κέρκυρα, τον Πανθρακικό και την Βέροια.

Πηγή φωτογραφίας: voria.gr

TAGS ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ