ΠΑΟΚ

"Σοκ" με Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Μαουρίσιο, έδειξε ότι υπέστη δευτέρου βαθμού κάκωση του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου. Μένει εκτός για 4-6 εβδομάδες ο Βραζιλιάνος μέσος. Ποια ματς του ΠΑΟΚ χάνει.

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Μαουρίσιο, καθώς στον τραυματισμό του στη φάση σύγκρουσης με τον Σελίν του Αστέρα Τρίπολης, υπέστη κάκωση αριστερού γόνατος από υπερέκταση και θα μείνει 4 με 6 εβδομάδες εκτός αγωνιστιής δράσης.

Χάνει έτσι τα ματς του "Δικεφάλου" με ΑΕΚ (Ε), Ατρόμητο (Μ), Πανιώνιο (Ε), Αιγινιακό (Ε) Ξάνθη (Ε), και στόχος σε πρώτη φάση θα είναι να παίξει με Παναθηναϊκό στις 10 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Άτυχος στην καλύτερη ως τώρα εμφάνισή του με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μαουρίσιο που χτύπησε σε μια ανύποπτη φάση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Βραζιλιάνος υπέστη κάκωση αριστερού γόνατος από υπερέκταση. Η αρχική εκτίμηση, μετά το παιχνίδι, έδειξε συνδεσμική – θυλακική κάκωση της οπίσθιας επιφάνειας του γόνατος.

Ο ποδοσφαιριστής την Τρίτη (31.10) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τη διάγνωση. Ο Μαουρίσιο υπέστη δευτέρου βαθμού κάκωση του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου, χωρίς άλλα ενδαρθρικά προβλήματα. Η θεραπεία που θ’ ακολουθήσει θα είναι συντηρητική και προβλέπεται να διαρκέσει 4-6 εβδομάδες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ