ΠΑΟΚ

Σνάουτσνερ: "Παίζονται δυο θέσεις στην ενδεκάδα"

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ κατά την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για προετοιμασία
Ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ κατά την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για προετοιμασία EUROKINISSI

Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι υπάρχουν ακόμη ερωτηματικά για το σχήμα που θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ αύριο (11/04) κόντρα στον Αστέρα.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλώντας στη NOVA για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, όπου τόνισε ότι ο Δικέφαλος πηγαίνει απελευθερωμένος στην Τρίπολη μετά την νίκη στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο στενός συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία: Για το γκολ του Μουργκ και το πόσο βοήθησε ψυχολογικά για τον ΠΑΟΚ: "Ήταν πάρα πολύ σημαντικό γκολ. Μας έδωσε πολύ ηρεμία, λίγες ημέρες μετά από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μας έδωσε δύναμη και ένα καλό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό".

"Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην Τούμπα, όλα είναι ανοικτά, αλλά το 0-1 μας έδωσε ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια. Είδαμε και πως πανηγυρίσαμε, όλοι μαζί, φάνηκε πως η ομάδα είχε πίεση και μετά το γκολ απελευθερώθηκε. Θέλουμε να ζούμε τέτοιες στιγμές, το γκολ ήταν φανταστικό και προχωράμε".

Για το αν ο Μουργκ είναι από τους βασικούς εκτελεστές των στημένων φάσεων ή αν ήταν μια απόφαση τις στιγμής: "Ναι, μπήκε στο 90′ και στο 94′ έβαλε το γκολ. Είναι ένας από τους παίκτες που εκτελεί τα φάουλ. Ήταν φάση για αριστεροπόδαρο και ήταν αυτός στο γήπεδο, μαζί με τον Ουάρντα. Έχουμε παίκτες και τον Βιεϊρίνια και τον Νινούα που μας έδωσε βαθμούς με γκολ-φάουλ. Έχουμε παίκτες πολλούς για να εκτελούν τα φάουλ".

Για το τι κρατάει ο ΠΑΟΚ από τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα: "Η νίκη στην ΑΕΚ μας έδωσε πολύ ψυχολογία και δύναμη για τα επόμενα παιχνίδια. Με Παναθηναϊκό το 3-0 ήταν βαρύ σκορ και δεν το αξίζαμε. Το παιχνίδι δεν ήταν για 3-0 και κατά τη γνώμη μου ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Η επόμενη ημέρα ήταν πολύ δύσκολη, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κοιτάμε μπροστά".

Για τους πανηγυρισμούς του Γκαρσία και την ομιλία του στο φινάλε του αγώνα: "Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Οι παίκτες είχαν πίεση μετά την ήττα που κάναμε. Το πως μπήκε το γκολ και μετά η ομιλία και οι πανηγυρισμοί δείχνουν πως είμαστε όλοι μαζί ότι και να γίνει, είμαστε μία ομάδα".

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: "Είναι μία καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Και στο πρωτάθλημα που παίξαμε εκεί χάσαμε 2-1, είναι επικίνδυνη και ποιοτική ομάδα, θέλει προσοχή. Εμείς μετά τη νίκη με ΑΕΚ έχουμε καλή ψυχολογία και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες".

Για το αν αλλάζει κάτι στην προσέγγιση του ΠΑΟΚ γι’ αυτό τον αγώνα: "Όχι, έχουμε δύο θέσεις που δεν ξέρουμε ποιος θα συμμετέχει και θα δούμε στην προπόνηση".

Για τον Βιεϊρίνια κι αν είναι διαθέσιμος: "Ναι έχουμε το ΟΚ από το ιατρικό, τιμ δεν έχει κάτι σοβαρό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ