ΠΑΟΚ

Σνάουτσνερ: "Άλλο παιχνίδι ο τελικός"

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μιλώντας στη NOVA για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν κάθετος και τόνισε ότι δεν θα έχει καμία σχέση με τον τελικό της 22ης Μαΐου.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε στη NOVA για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Πολωνός συνεργάτης του Γκαρσία – τον οποίο με την ευκαιρία των γενεθλίων του χαρακτήρισε ως "το μέλλον του ΠΑΟΚ"- τόνισε πως η αυριανή αναμέτρηση δεν θα έχει καμία σχέση με τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε: Για τη νίκη απέναντι στον Άρη: "Σημειώσαμε μια δίκαιη νίκη, χωρίς ν’ απειληθούμε, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη".

Για την αλλαγή σχηματισμού: "Μας ταιριάζει αυτό το σύστημα. Την πρώτη φορά που το επαναφέραμε δεν ξέραμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα. Στη συνέχεια όμως φάνηκε η δουλειά που έχει γίνει. Νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια στο αμυντικό κομμάτι, όπου είχαμε ταλαιπωρηθεί".

Για το αν το ματς με τον Ολυμπιακό κι αν αποτελεί … πρόβα τελικού: "Όχι, άλλο παιχνίδι είναι το αυριανό, άλλο θα είναι ο τελικός, ξεκάθαρα".

Για την επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων παρά τις σημαντικές απουσίες: "Μας λείπουν μεν αλλά τα παιδιά που ήρθαν και τους αντικατέστησαν τα πήγαν πολύ καλά. Όπως ο Λύρατζης που μπήκε με τον Άρη και μας έδωσε πάρα πολύ δύναμη".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: "Φοβερός άνθρωπος, νομίζω πως είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Έχει την ομάδα στην καρδιά του. Αν μπορεί … είκοσι χρόνια ή παραπάνω να είναι στην ομάδα θα ήταν το καλύτερο. Έχουμε καλή σχέση, ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον, παίξαμε και μαζί. Είναι σαν μεγαλύτερος αδερφός μου, τον αγαπώ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ