ΠΑΟΚ

Σνάουτσνερ: "Πονάει πολύ ο αποκλεισμός"

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεπεράσει την ήττα από την Ομόνοια και να μην αφήσει τον αποκλεισμό να τον επηρεάσει και στο πρωτάθλημα.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, στενός συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στη NOVA για την ήττα από την Ομόνοια που έφερε τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Europa League και τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα (6/12, 17:15, Novasports 2). Ο Πολωνός παραδέχθηκε ότι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη είναι επώδυνος για τον ΠΑΟΚ που θα πρέπει ωστόσο να τον ξεπεράσει και συγκεντρωθεί στο μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

"Σίγουρα αυτό που συνέβη με την Ομόνοια μας προβληματίζει. Είχαμε άλλο στόχο γι’ αυτό το παιχνίδι αλλά δε μας βγήκε σε αποτέλεσμα. Χάσαμε το ματς κι αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, μας πονάει αυτό, πάρα πολύ. Θέλαμε να νικήσουμε αυτό το ματς και να παλέψουμε την τελευταία αγωνιστική με τη Γρανάδα, σα να είναι αυτός ο τελικός, δηλαδή παίζοντάς τα όλα για όλα.

Όπως είδαμε κι εμείς τα παιδιά είναι πάρα πολύ στεναχωρημένα, ήθελαν πάρα πολύ αυτήν τη νίκη για τον ΠΑΟΚ και για όλη την Ελλάδα. Δεν τα καταφέραμε. Πονάει, πονάει πάρα πολύ αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Αύριο ξημερώνει νέα μέρα, επιστρέφουμε στα του πρωταθλήματος κι εκεί έχουμε μεγάλο στόχο. Μας ενδιαφέρει μόνον η νίκη και πλέον προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για να την κατακτήσουμε", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για:

Το αν η ήττα μπορεί να φέρουν πισωγύρισμα: "Καλή ερώτηση. Βλέπαμε κι εμείς αυτά τα στοιχεία. Στην αρχή, στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά. Πήγε να συμβεί και στο δεύτερο ματς από τη μέρα που ήρθαμε, το προσέξαμε, το συζητήσαμε και το τονίσαμε πως δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Και νομίζω πως το βελτιώσαμε αρκετά. Αλλά όπως είπατε, νομίζω κι εγώ πως με την Ομόνοια πάλι στα πρώτα 10-15 λεπτά δεν πατήσαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια ν’ αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα. Μετά το βελτιώσαμε και νομίζω πως είχαμε ένα καλό διάστημα από το 20’ μέχρι και το ημίχρονο, σκοράραμε, δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε την μπάλα στα πόδια αλλά πρέπει να το βελτιώσουμε. Ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα πρέπει από το πρώτο λεπτό να δείχνει ποιος είναι, να δείχνουμε πόσο δυνατοί είμαστε, γιατί είμαστε δυνατοί, σαν ρόστερ, σαν παίκτες, η ομάδα είναι πολύ δυνατή αλλά από το πρώτο λεπτό πρέπει να το δείχνουμε".

Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ιστορικά προσαρμόζεται πιο εύκολα σε δύσκολους αντιπάλους: "Εντάξει, θεωρώ πως αυτό ανήκει περισσότερο στο παρελθόν και δεν μπορούμε να γυρνάμε στα παλιά. Νομίζω πως σαν ομάδα πρέπει να έχουμε εμείς τη δική μας οντότητα και δουλέψαμε πάνω σ’ αυτό, αν και δεν είχαμε πολλές ημέρες καθώς παίζουμε κάθε τρεις-τέσσερις ημέρες, μας κυνηγούν ο ένας αγώνας μετά τον άλλον, δεν είχαμε καθόλου χρόνο για να δουλέψουμε με τα παιδιά και να μπορέσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Συνέχεια παίζουμε, ξεκούραση και ξαναπαίζουμε. Μας λείπουν, σίγουρα μας λείπουν ημέρες για να δουλέψουμε αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία, αφού σίγουρα αν θέλουμε να παίξουμε κι Ευρώπη και Πρωτάθλημα, μετά θα έρθει και το Κύπελλο, οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν χρόνο να δουλέψουν"

Το παιχνίδι με τον Αστέρα και τις απουσίες που έχει ο Δικέφαλος: "Ο Βιεϊρίνια είναι τραυματίας και ο Περέιρα είναι άρρωστος, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι. Σίγουρα μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι, για μας τους προπονητές δεν υπάρχουν εύκολο παιχνίδι, κανένα. Δύσκολος αγώνας κόντρα στον Αστέρα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα, έχουμε μέχρι τώρα πέντε νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα, να μείνουμε κοντά στην κορυφή. Μόνο νίκη, τίποτα άλλο.

Τους είδαμε αρκετά. Είναι καλή ομάδα με πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα μας περιμένει μια αλλαγή καθώς είχαν τον Μπαράλες, που είναι πάρα πολύ δυνατός παίκτης κι ο τρόπος παιχνιδιού τους ήταν προσαρμοσμένος πάνω του. Τώρα που δε θα παίξει περιμένουμε κάτι άλλο, δεν ξέρουμε ποιός θα παίξει ακόμη σα φορ, αλλά είναι ποιοτική ομάδα, έχει καλούς παίκτες, θέλει μεγάλη προσοχή όμως όπως είπαμε μόνον η νίκη μας ενδιαφέρει".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ