ΡΟΜΑ

Σμόλινγκ: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του όταν ήταν εκείνος και η οικογένειά του μέσα

Roma's Chris Smalling in action during an Italian Cup soccer match between Parma and Roma at the Tardini Stadium, in Parma, Italy, Thursday, Jan. 16, 2020. (Fabio Rossi/Lapresse via AP)
Roma's Chris Smalling in action during an Italian Cup soccer match between Parma and Roma at the Tardini Stadium, in Parma, Italy, Thursday, Jan. 16, 2020. (Fabio Rossi/Lapresse via AP) FABIO ROSSI/LAPRESSE VIA AP

Τρεις ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Σμόλινγκ όταν ήταν εκείνος και η οικογένειά του μέσα και τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και να πάρουν πράγματα αξία από μέσα.

Μία νύχτα τρόμου έζησαν ο στόπερ της Ρόμα, Κρις Σμόλινγκ, η σύζυγός του και η το παιδί τους ηλικία δύο ετών. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/04) τρεις ένοπλοι μπήκαν στο σπίτι τους φορώντας κουκούλες.

Αμέσως πήγαν στο σημείο που ήταν η οικογένεια και υπό την απειλή όπλου ανάγκασαν τον Σμόλινγκ να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Εκείνος το άνοιξε και οι τρεις ληστές πήραν ότι υπήρχε μέσα.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ πήραν αντικείμενα και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Ο Σμόλινγκ, η σύζυγός του και το παιδάκι τους δεν έπαθαν κάτι αλλά όπως είναι φυσιολογικό έχουν υποστεί σοκ.

Photo Credits: Fabio Rossi/Lapresse via AP

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ